Поради

Весільна фотозйомка влітку

Весільна фотозйомка влітку

Весілля влітку? Здається, нічого особливого: вибираєш чоловіка / дружину, дату, плаття / костюм своєї мрії, ідеальне місце для святкування, замовляєш оформлення та... знайомишся з величезною кількістю фотографів, один з яких допоможе залишити в пам'яті такий особливий день.

 

У кожного професіонала свої умови зйомки, і, звичайно, ви повинні бути повністю озброєні, щоб сказати «так» єдиному і неповторному фотографу.

 

Почнемо з того, що весільна сукня не обов’язково має бути білого кольору, але не забувайте, що саме влітку зелена-зелена трава і блакитне-блакитне небо, тому вибирайте таке місце, де ваше вбрання не буде зливатися з чудовою природою. Наприклад, в яскравій сукні можна сміливо загубитися в якому-небудь лісі, полі або кам'янистій місцевості.

 

Бажано влаштувати весільну прогулянку тоді, коли сонце не перебуває в зеніті, тому що це може створити зайві тіні / рельєфи і, як наслідок, дискомфорт у процесі зйомки. Якнайкраще підійде ранок або вечір – пізніше можна поекспериментувати із заходом сонця.

Проводити різні «фокуси» вдасться не тільки з природою, а й з цікавими атрибутами – тут все залежить від концепції фотосесії. Можна створити романтичний образ за допомогою квітів: яскраві соняшники і маки, ніжні колоски, ромашки, жіночні троянди та інші виразні рослини. Також сюди легко впишуться різні фрукти та ягоди, якими можна годувати один одного або просто покласти в красивий плетений кошик. До речі, ідея з продуктами підійде для «ванільного» фотосету – в хід підуть витончені напої в склі (наприклад, Coca-Cola), цукрова вата, морозиво, торти, тістечка і багато іншого, що вашій душі завгодно.

У найтепліші дні можна поїхати за місто: до річки або вибрати пусте пшеничне поле, де реалізується практично будь-яка фантазія з якими завгодно атрибутами.

Природно, необхідно підбирати день для такого відповідального заходу, виходячи з прогнозу погоди. Більшості пар хочеться сонечка і найчистішого неба, але будьте готові до того, що синоптики далеко не завжди вгадують пейзаж за вікном. Можна, звичайно, перенести важливий день на інше число, якщо всім це зручно, але в більшості випадків досвідчений фотограф підбирає кілька виграшних варіантів для будь-якої погоди. Не варто засмучуватися раптовому дощу – в найближчому магазині купіть яскраву стильну парасольку, а освітленням нехай займеться професіонал. Також не ігноруйте різні навіси і козирки, які будуть вдало контрастувати з весільним платтям і строгим костюмом нареченого.

Але жодна найоригінальніша ідея не оживе без вашого доброго настрою, спонтанних рішень і невимушеної імпровізації, тому  поставтеся до літньої весільної фотографії як до веселої пригоди, яку допоможе організувати професійний фотограф.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему