Поради

Весільний транспорт

Весільний транспорт

«Хочу весілля з розмахом і напоказ!» вигукнули ви, стиснули кулачки, розписали по хвилинах головний день в житті і не забули вибрати не тільки весільну сукню, зачіску, місце для банкету, а й... весільний транспорт. На щастя, у наш час молодятам пропонують цілий список весільних засобів пересування, які зроблять весілля ще яскравішим і приємнішим.

 

Прикрасити своє свято можна абсолютно різним транспортом: лімузином, каретою, автомобілем у стилі ретро, вертольотом та іншими. Але головне – не забувати про декілька важливих моментів.

По-перше, складіть точний маршрут, за яким будете рухатися. По-друге, визначтеся з часом. Робити це потрібно і тому, що транспорт буде орендований на певний строк, і тому, що після рацсу необхідно встигнути і на інші заходи весільного свята (банкет та інше). Враховуйте час руху, на кожну зупинку виділяйте по 30 хвилин, ще 15-20 хвилин беріть запасні для незапланованих ситуацій – в дорозі трапляється всяке, ви повинні бути до цього готові, щоб перешкодити неприємним форс-мажорам зіпсувати ваше весілля.

По-третє, подбайте про прикраси. Стрічки, квіти, дзвіночки на будь-якому транспорті привернуть увагу всього міста до урочистої події. При цьому, гарні прикраси не вимагають дорогого авто – навпаки, навіть найбюджетніший варіант весільного транспорту може розквітнути під натиском весільних прикрас. Їх можна купити або взяти напрокат. Головне – обзавестися надійними кріпленнями для них і не переборщити з кількістю. Інакше весільний кортеж ризикує перетворитися на щось новорічне і занадто вигадливе. Тепер, коли маршрут складений, хмари заторів розігнані, вказівки отримані, саме час задуматися – на чому поїдемо.

 

Лімузин – розкіш

Лімузин на чолі весільного кортежу виглядає розкішно, самодостатньо, дорого, вишукано, стильно, модно – епітети можна підбирати нескінченно. На весілля все частіше стали орендувати місткі лімузини. 16-18 місць в салоні – дуже популярний варіант, в такому можна розміститися цілою компанією. З чим пов'язана така тенденція? Все дуже просто – значні розміри машини дозволяють розмістити в ній гостей, а після реєстрації відразу веселою і дружною компанією вирушати святкувати весілля. Серед популярних моделей лімузинів, які орендують на весілля, – Ford Excursion на 18 місць, Hummer H2 на 16 місць, Cadillac Escalade на 18 місць.

 

 

 

Автомобіль значних розмірів вже точно додасть весіллю необхідний розмах.

 

Стрибок у минуле

Можна орендувати автомобіль в стилі ретро. Проїхатися з вітерцем вулицями і відчути себе багачем зі століття минулого можна і на «Побєді», і на «Чайці», і на авто іноземної марки Adler. Головне – не боятися експериментувати, дивувати оточення і виглядати на своєму весіллі так, як хочеться тільки вам.

 

Прилетить раптом чарівник

Для тих, кого вабить небо, теж є варіанти для весільного свята. Наприклад, оренда вертольота стане незабутньою пригодою у ваш головний день. Все дуже просто: шукайте компанію, замовляйте вертоліт – і ваша весільна прогулянка відразу стане незабутньою. До того ж, це відмінний шанс поглянути разом на всі визначні пам'ятки міста з висоти пташиного польоту. Навряд чи багато знайомих зможуть похвалитися весіллям на вертольоті, а ви – зможете. А втім, не так вже й важливо, на чому ви полетите / попливете / поїдете в день власного весілля. Головне – у весільний транспорт і кортеж захопити із собою найближчих людей, коханого чи кохану, гарний настрій і відчуття, що з весільним настроєм, попутним вітром, зеленими світлофорами, льотною погодою та усмішкою варто прожити не тільки цей день, але й подальше, вже сімейне життя.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: транспорт
В тему