Поради

Весільне авто: біле або чорне?

Весільне авто: біле або чорне?

Деякі закохані пари знаходять весільний кортеж у колі друзів, але більшість вдається до такої послуги, як замовлення весільних авто в спеціальних салонах. Там допоможуть підібрати не тільки марку машини, але і прикраси для неї, а також колір.

 

Як правило, вважають, що білий весільний лімузин  – пік романтики, але це помилка багатьох пар. Весілля ж є своєрідним приводом, щоб здійснити свою мрію, а також ввімкнути фантазію і намалювати собі свою казку, а потім втілити в життя.

Тут вибір залежить також від головних винуватців свята, тобто від нареченого і нареченої, і від їхніх смаків. Біла весільна машина виглядає дуже урочисто. Тому при виборі лімузина прийнято зупиняти свій погляд на світлих варіантах, але це не означає, що чорний лімузин буде виглядати гірше. Бувають також такі випадки, що замість білого або чорного кольору на весілля приїжджає червона весільна машина. І тут немає нічого дивного, таке теж виглядає досить красиво. Головне, щоб прикраси на машину були підібрані відповідні, тобто так, щоб вони не зливалися з кольором авто, а також гармоніювали з ним.

Прикрасами тут зазвичай виступають кулі, стрічки, кільця, а також композиції із живих квітів. У деяких випадках в якості прикраси машину розфарбовують і роблять написи у вигляді побажань молодятам.

Цікаво, що ніяких забобонів і прикмет з приводу вибору кольору автомобіля немає. Тому тут необхідно виходити тільки з побажань нареченого і нареченої, або від самого стилю весілля. Якщо переглянути статистику, то більше 80% молодят обирають білі автомобілі. Швидше за все це відбувається тому, що цей колір є символом чистоти і радості, а також деякої легкості.

Чорна весільна машина вибирається, звичайно, в тих випадках, коли необхідно внести деяку сувору урочистість в образ всього весілля. Досить стильно виглядає біле плаття нареченої на тлі чорного автомобіля. Зазвичай білі та чорні кольори авто є весільною класикою, яка вже багато років не старіє і завжди залишається модною.

Необхідно пам'ятати, що весільна машина повинна підходити до загального стилю весілля. Не залежно від того, чорна машина або біла, важливо правильно підібрати до неї прикраси, які дозволяють створити довершений стиль.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: транспорт
В тему

Останні матеріали