Поради

Виїзна реєстрація: весілля в чорному кольорі

Виїзна реєстрація: весілля в чорному кольорі

Чорне весілля? Та не може бути! Втім, ні, дуже навіть може. Звичайно, мова йде не про те, щоб оформити банкетний зал повністю в чорний, а про те, щоб додати чорні кольорові акценти в обстановку свята.

 

Оформлення інтер'єру

Арка і тент зовсім не зобов'язані бути чорними, а ось задекорувати їх елементами чорного цілком можна. Приміром, на столи можна поставити чорні лампи, покласти чорні серветки. Варто використовувати чорні квіткові вази. Білу подушечку для обручок можна прикрасити чорним мереживом або стрічкою.

 

Квіти

На «чорному» весіллі варто використовувати квіти білого і, як варіант, червоного кольору. Ідеально підійдуть лілії, кали, орхідеї і троянди. Букет нареченої можна прикрасити білими стрічками, на які будуть нанизані чорні намистини.

 

Оформлення банкету

Чорний і білий колір – класичне поєднання. І воно завжди в моді, навіть на святковому столі. Ваш весільний торт, виконаний в цих кольорах, буде виглядати дуже стильно, якщо це поняття можливо застосувати до випічки. Білі тістечка можна прикрасити глазур'ю з темного шоколаду.

Посуд для свята варто вибрати чорний. Пофантазувати можна над оформленням келихів молодят: наприклад, келих нареченої обробити білим мереживом, а келих нареченого одягнути в чорний фрак.

 

Наречений і наречена

Чорні сукні на наречених –  незвичайна рідкість, і якщо ви натура ексцентрична, яка не боїться ні прикмет, ні думки оточення, сміливо одягайте чорне плаття. Також доречно буде вдягти білу сукню з чорним мереживом або стрічками. Ще одна незвичайна ідея весільного плаття – рокерський стиль. Знайти таке вбрання в магазині дуже важко, але його можна створити на основі простого весільного плаття. Поверх нього варто пришити шар чорної органзи, а пояс зробити з тонкого чорного шкіряного ременя із заклепками. Наречений має право одягнути на чорно-біле весілля традиційний костюм.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему