Поради

Весільна реєстрація: весілля у фіолетовому кольорі

Весільна реєстрація: весілля у фіолетовому кольорі

Психологи кажуть, що відтінки фіолетового до душі людям, що люблять розкіш. Крім того, фіолетовий колір вважається одним з найромантичніших. А значить, він прекрасно підійде для весілля. 

 

Арка, тент і меблі

Фіолетовий колір ідеальний для весілля в прованському стилі. Але, якщо оформлення свята в дусі французького кантрі вам не до душі, то можна обійтися і менш тематичним оформленням.

При декоруванні обстановки не перевантажуйте її насиченим фіолетовим кольором. Нехай основним кольором так і залишається білий або пастельний відтінок фіолетового, а вже його можна розбавити яскравими бантами на скатертинах і накидках для стільців. Варто прикрасити квітами фіолетового кольору тент або арку. При бажанні поєднуйте фіолетовий з відтінками рожевого і зеленого, щоб додати яскравості.

 

Квіти

Прованська лаванда і бузок, братики та іриси, тюльпани, кали і люпин будуть просто незамінні на «фіолетовому» весіллі. З них можна зібрати і букет нареченої та поставити букети в залі. І знову ж таки можна звернутися до поєднання різних кольорів. Додайте в букети рожеві, персикові та білі квіти. Так ваш букет матиме м'який відтінок.

 

Оформлення банкету

Для весілля у фіолетовому кольорі дизайнери радять прикрашати пляшки і келихи фіолетовими стрічками, папером і намистинами. Для солодкого столу підійдуть білі тістечка з фіолетовим кремом. Торт можна зробити яскравою деталлю на вашому святі. Нехай він буде, наприклад, зелений. А щоб він не виділявся з основної тематики весілля, попросіть кондитерів додати фіолетові деталі на торт.

 

Наречений і наречена

Фіолетовий – колір унісекс, тому нареченому варто одягати костюм цього відтінку. А щоб предмети одягу не зливалися один з одним, слід просто поєднувати в костюмі відтінки фіолетового від пастельного до насиченого. Нареченій можна порадити одягти сукню, в корсет якої буде вплетена фіолетова стрічка. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему