Поради

Де і як провести весілля?

Де і як провести весілля?

Вже не за горами кортеж з машин, дзвін весільних фужерів, урочиста шлюбна церемонія, гості, привітання... Кому з молодят не хочеться, щоб весілля пройшло оригінально, незабутньо і весело? Логічне запитання: «Де проводити весільну церемонію?»

 

Традиційне весілля

Проводиться в кафе, ресторані, квартирі, будинку і проходить за заздалегідь звичним сценарієм з викупом нареченої, поїздкою в рацс, прогулянкою визначними пам'ятками міста із запрошеними гостями, поїздкою до батьків нареченого. Кінцевим етапом цього дійства є поїздка в ресторан. Розважає всіх весільний тамада з приготованою програмою. Меню і музика залежить від вибору молодят.

 

Європейське весілля

Світська вечірка з легким фуршетом. Місцем проведення – ресторан, клуб, будь-яке приміщення, приватний будинок з двором, де на природі встановлюються намети, а столи розставляють на галявині поряд з будинком. Гостей на таких весіллях багато, і вони спілкуються між собою, збираючись у невеликі групки за інтересами. На такому весіллі має бути ведучий, нерідко гості по черзі беруть управління весіллям в свої руки. У меню є так званий «солодкий стіл», кілька столів з легкою закускою та зі спиртними напоями.

 

Екстремальне весілля

Це весілля на автобусах, тролейбусах, вертольотах або мотоциклах. Деякі молодята проводять одруження під водою з аквалангами. Або в літаку на великій висоті. Ось де фантазія!

 

Весільні церемонії можна організовувати де завгодно. Усе залежить від оригінальності ідеї та розміру суми, яку передбачається витратити. І все ж мало хто погодиться на весілля без старовинних звичаїв, які супроводжуються гарними фотографіями і дарують багато приємних спогадів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему