Поради

Весільна реєстрація восени

Весільна реєстрація восени

Якщо ви любите осінь і хочете зіграти весілля саме в цей час року, наповніть свою виїзну реєстрацію природними фарбами. І, повірте, ви не пошкодуєте.

 

Тент, арка, меблі

Постарайтеся використовувати в їх оформленні дари природи: помаранчеве листя, квіти, ягоди горобини і т. д. Доповніть все це стрічками і тюлем у червоно-оранжевій колірній гамі, і ваша виїзна реєстрація буде більше схожа на казку від цього достатку витонченості. Помаранчевий колір також можна компонувати із зеленим та жовтим. Вівтар і столи можна прикрасити композиціями з червоних яблук, ягід і свічок.

 

Квіти

У тематику вашого весілля прекрасно впишуться альстромерії, троянди, тюльпани, орхідеї, кали, гербери, тигрова лілія. Саме час прикрасити свято гілочками горобини і кленовим листям або, наприклад, соняшниками.

 

Оформлення банкету

При оформленні пляшок, келихів, серветок та іншого знову-таки варто звернутися до матеріалів, які створила природа. Ягоди і фрукти, скріплені стрічками будуть виглядати просто шикарно. При бажанні стіни можна прикрасити декоративним панно із квітів. Не варто зупинятися тільки на оформленні інтер'єру. Нехай солодощі теж підкреслюють осінній настрій, оформлені, наприклад, у вигляді гарбузів!

 

Наречений і наречена

Якщо хтось із молодих рудоволосий, то завдання мінімум для створення відповідного образу вже виконано. Доповнити образ нареченої варто, звичайно ж, букетом з оранжево-червоних квітів або листя дерев. Стиль осіннього весілля підкреслить зачіска з вплетеними квітами. Для нареченого, традиційно, підійде відповідна бутоньєрка та яскрава краватка.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали