Поради

Save the date: повідомлення про весілля

Save the date: повідомлення про весілля

Як з'ясувалося, мало хто знає, що означає «Save the date» і як воно стосується весілля, інші ж плутають це із запрошеннями на весілля. Спробуємо в цьому розібратися.

 

Хтось скаже, що це дрібниці і данина моді, проте не варто забувати, що з цих дрібниць і складається ціле. Тому, щоб створити своє ідеальне свято, не варто недооцінювати навіть незначні деталі. Насправді Save the date можна перекласти на українську мову як «збережи дату». Зазвичай це картки-листівки, на яких вказують імена нареченого та нареченої і дату майбутнього весілля. Їх розсилають всім гостям, навіть тим, із запрошенням яких ще не визначилися точно, з метою повідомити про своє бажання з'єднати себе узами шлюбу у визначений день.

Особливо актуальні Save the date для виїзних церемоній. Найкраще відправляти таке «повідомлення» за кілька місяців-півроку до весілля, щоб гості заздалегідь не планували нічого на цю дату або ж, навпаки, повідомили вам про неможливість своєї присутності.

Взагалі існує чимало варіантів створення Save the date, сьогодні вони можуть бути якої завгодно форми і розміру – все залежить лише від вашої фантазії. Але зазвичай їх оформляють в одному стилі з весільними запрошеннями, зрозуміло, якщо є така можливість.

До речі, на Save the date можна також зробити приписку про те, що офіційне весільне запрошення буде дещо пізніше. Майте на увазі, що запрошення повинні бути своєрідним планом дій для гостя на святі, а найпізніший термін їх розсилання – за декілька тижнів до одруження. У цьому і полягає їх головна відмінність.

Весільні запрошення повинні відображати стиль вашої пари, а також передати гостям настрій вашого свята.

Загалом запрошення можна декорувати чим завгодно. Прикрасами можуть послужити пір'я, стрази, всілякі стрічки і банти, квіти, мережива та багато іншого. Такі листівки виглядають дуже мило, але при цьому оригінально і стильно. Не менш ефектно виглядатимуть запрошення з намальованими картинками.

А любителі шоколаду можуть піти ще далі: шоколадка-запрошення і смачний подарунок для гостей. Як правило, це шоколад, для якого замовляється спеціальна обгортка з іменами нареченого і нареченої та датою церемонії. Втім, текст може бути абсолютно будь-яким – простір для фантазії тут безмежний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали