Поради

Діти на банкеті: як зробити весілля цікавим для дітвори?

Діти на банкеті: як зробити весілля цікавим для дітвори?

 

Весілля свято для дорослих. Але майже на кожному весіллі знаходиться хоча б пара-трійка сімей, які приводять своїх малюків. І в молодят відразу виникає запитання: чим розважити діточок, адже добрі і світлі спогади про свято повинні залишитися у всіх гостей. У хід йдуть і конкурси, і участь у фотосесіях, і окремий «смачний стіл».

 

Зараз вилетить пташка

Церемоніальна частина для дітлахів буде цікава сама по собі. Їх навіть можна залучити до неї: наприклад, хлопчик-красунчик може нести шлейф сукні нареченої, а красуня-дівчинка розсипати пелюстки троянд їй під ноги. Малечі – забава, а дорослим – гарантовані красиві фотографії.

Діти на весіллі – це щастя і радість. І будь-яка дія з ними викликає захват і розчулення. Зазвичай деякі дітлахи спочатку соромляться фотографуватися з нареченою або нареченим, але потім, увійшовши у смак, розуміють, як це цікаво – триматися за поділ красивої сукні або нести букет нареченої.

 

Святковий стіл для малечі

Після церемонії обов'язково настає банкет. Але варто пам'ятати, що «цезарі», фуа-гра і всілякі шедеври високої кухні не підходять для животиків дітвори. Набагато доречніше буде розбавити страви «для дорослих» фруктами, солодощами та безалкогольними напоями. Або зовсім організувати для малюків окремий стіл.

 

Дорослі – окремо, діти – окремо

Тривалий банкет, швидше за все, здасться діткам нудним, а значить, нареченому і нареченій варто заздалегідь подбати про розважальну програму для маленьких гостей. Звичайно, якщо є можливість, для дітвори можна виділити окреме приміщення. Традиційно весільне свято починається о п'ятій-шостій годині вечора. І якщо на ньому присутні діти, то вони там пробудуть години три-чотири, пізніше батьки їх відвезуть. Тому всі конкурси, в яких можуть взяти участь малюки, слід проводити на початку банкету. Крім конкурсів, дітлахів можна зайняти виготовленням іграшок або подарунків для молодят.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали