Поради

Інвестування для людей середнього достатку. Як створити свій золотий запас?

Інвестування для людей середнього достатку. Як створити свій золотий запас?

Кожен із нас хотів би заробляти якомога більше. Це зрозуміло! Ми живемо у світі, в якому практично за все потрібно платити. Багатії кожен день орудують мільйонами та їм не зрозуміти, що таке ощадливість.

Людям середнього достатку часто доводиться замислюватися про те, як і скільки витратити, а також – знайти способи, які допоможуть збільшити свій достаток. І питання, яке виникає відразу після прийняття цього рішення: «Куди і як вигідно інвестувати?»

Для людей середнього достатку – розмір інвестицій може становити 2-3 місячні оклади. Нерозумно буде ризикувати великими сумами грошей.

Можна інвестувати, купуючи акції якоїсь компанії. Ви даєте гроші компанії для розвитку, натомість отримуєте цінні папери. При успішній діяльності компанії через деякий час ви зможете продати акції за вищою ціною і отримати істотний прибуток. Але тут вам потрібно також вміти грати на біржі, відмінні помічники в цій справі – чуття і розрахунок. Не можна піддаватися паніці і починати продавати акції відразу ж, як тільки їх ціна стає нижчою за ринкову. Це – тимчасове явище.

Ви можете дати гроші в борг під відсотки – це також буде інвестування, через певний час  ви отримаєте прибуток. Але тут потрібно бути дуже обережним. У цій ситуації гроші потрібно давати під розписку або за спеціально складеним й посвідченим нотаріусом договором, інакше  вас можуть обдурити шахраї.

Інвестувати кошти можна також, придбавши нерухоме майно або цінні раритетні речі. Люди із середнім достатком можуть вкладати свої гроші у придбання земельної ділянки, яку потім можна облагородити і продати вже за більшу суму, правильно вгадавши час.

Часто люди купують золоті прикраси, а через певний час – продають їх дорожче. Золото є таким цінним металом, ціни на який, практично, постійно ростуть, а якщо відбувається зниження ціни, то воно компенсується зростанням.

Часто влаштовуються аукціони та розпродажі, на яких можна придбати речі дешево, таким чином інвестуючи гроші в покупку. Потім потрібно знайти покупця, який готовий придбати товар за вказану ціну. При цьому ціна буде набагато вище, ніж та, яку ви заплатили.

Звичайно, свій золотий запас не можна створити за один день.

Якщо ви здійснюєте дрібне інвестування, то ви будете поступово накопичувати свій капітал. Отримавши зароблений грошовий резерв, ви зможете вкласти вже значно більше. Але пам’ятайте, що придбані акції не стануть відразу у рази дорожче, і вартість золота не збільшиться вдвічі після його покупки. Свої гроші ви будете отримувати, тільки грамотно інвестуючи і не забуваючи про те, що потрібно правильно вибирати той самий час, коли найвигідніше інвестувати.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, фінанси
В тему