Поради

Заробіток на СМС-повідомленнях

Заробіток на СМС-повідомленнях

Заробіток на СМС – це один із найпопулярніших способів оплати товарів і послуг в Інтернеті. Оператори стільникового зв’язку вже давно здогадалися використовувати СМС-повідомлення не тільки для послуг зв’язку. Але в наш час ваш телефон може з легкістю замінити чимало необхідних сучасній людині речей, наприклад, кредитну картку.

Щоб отримати неймовірну купу послуг, вам достатньо надіслати лише одне СМС. Конкретно: ви можете заплатити за покупку, завантажити новий рингтон, дізнатися гороскоп та багато іншого. Все, що потрібно, – кинути на баланс деяку суму та надіслати повідомлення на потрібний номер. Але навряд чи можна сказати, що вам буде достатньо простого підключення сервісу оплати. СМС-заробіток не принесе вам великих статків.

Головною перевагою оплати через СМС-повідомлення є доступність, адже мобільний телефон завжди поруч. Перейшовши на сайт, користувач відразу ж може відправити повідомлення зі свого телефону на потрібний номер. За статистикою, майже кожен клієнт оператора стільникового зв’язку користувався СМС-послугами, чи підключення нової мелодії замість гудків, чи перегляд свого гороскопу. Тому можна вважати, що сервіс СМС-повідомлень є дієвою силою в мобільному світі. Чому б простій людині, поряд з мобільними операторами, не почати заробляти через СМС?

Декілька способів заробітку через СМС-повідомлення

Ви можете почати заробляти на продажі товарів або послуг, якщо підключити послугу оплати через СМС-повідомлення, то це може збільшити дохід від продажу.

Якщо ви продаєте які-небудь товари через Інтернет, підключення способу оплати через СМС може значно підвищити ваші прибутки. Якщо у вас немає якихось речей, які можна було продати, то завжди можна почати, наприклад, набрати реферат, написати книгу, вірші і т. п. Адже покупець може, нехай навіть необдумано, зробить «швидку покупку» через СМС-повідомлення, хоч, насправді, вона не виявиться такою, як він очікував.

  • Скачування з файлообмінника платними СМС-повідомленнями. Ви поширюєте різні посилання на скачування графічної, звукової або будь-якої іншої інформації з файлообмінника. Якщо один з користувачів зацікавиться якимось файлом, звичайно, він, як можна скоріше, захоче дістати його. Але не захоче чекати, коли він завантажиться із жахливо повільною швидкістю, і він зацікавиться скачуванням на більшій швидкості, з відключеною рекламою і таке інше. Для цього йому потрібно лише отримати преміум-аккаунт, який стане доступним шляхом відправлення одного-єдиного СМС-повідомлення, яке може принести непоганий прибуток.
  • Скарбнички. На деяких сайтах ви могли помітити різні скарбнички, які можна поповнити, відправивши на вказаний номер СМС-повідомлення, так роблять зазвичай на сайтах з безкоштовною інформацією, і відправивши СМС-повідомлення, ви просто говорите автору спасибі за інформацію. Ви також можете стати одним із авторів, який викладає потрібну та якісну інформацію.
  • Приватні зони. Часто автори, які публікують ексклюзивний і дуже якісний контент, закривають частину матеріалів, що представляють інтерес і певну цінність. Для того, щоб одержати доступ до цієї інформації, потрібно знову ж відправити платне СМС-повідомлення. Але отримання доступу ще не гарантує безкоштовного скачування. Можливо, доведеться відправити ще кілька повідомлень, для отримання покрокової інструкції придбання потрібних матеріалів.
  • Платні підписки через СМС-повідомлення. У мережі дуже поширена платна підписка за розсилку вакансій, якусь частину населення, матеріалів. Така розсилка відбувається періодично (щодня, щотижня, щомісяця). Ці розсилки можуть представляти із себе все що завгодно, чи то друкована інформація, гороскопи, оновлення програм, доповнення до ігор тощо. І якщо розробник витрачає певні кошти на отримання цих матеріалів, зрозуміло, він захоче повернути матеріальні витрати. Тому він і робить доступ до розсилки платним, одним із способів оплати і є оплата через СМС-повідомлення.
  • Чати через СМС-повідомлення. Завжди вважалося, що той, хто є автором чату через СМС-повідомлення, може забути про нестачу грошей, але це не зовсім так. Цей вид заробітку застосовує в основному телебачення, оскільки воно володіє величезною аудиторією. Всі ми помічали, що вартість одного СМС-повідомлення внизу екрана досягає декількох десятків гривень.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, фінанси
В тему