Поради

Покращуємо фінансове становище: скачування файлів

Покращуємо фінансове становище: скачування файлів

Багато користувачів Інтернету чули про те, що існують спеціальні сайти, які називаються файлообмінниками. Ці ресурси дають можливість будь-якій людині заробити гроші на скачуванні файлів.

Нині ми спробуємо розібрати сам процес такого заробітку і заодно відповімо на запитання, чи реально насправді отримати пристойні гроші за скачування файлів.

Варто почати із суті, а саме: заради чого файлообмінники з радістю готові платити вам реальні гроші за те, що сторонні користувачі скачують файли, завантажені вами?

Уся суть питання полягає в тому, що відвідувачі, іменовані також трафіком, на сьогодні – це одна із найцінніших речей в Інтернеті. За цей самий трафік на просторах світової мережі йде безперервна війна, адже трафік перетворюється на гроші.

Для цього існує чимало способів, основні з яких:

  • контекстна реклама;
  • численні партнерські програми;
  • покази банерів.

Іноді файлообмінники створюють розширені можливості скачування файлів, що впливають на швидкість і знімають обмеження з деяких матеріалів. Природно, це теж коштує грошей.

Виходить, що файлообмінник дуже сильно зацікавлений в підвищенні відвідуваності (до інших сайтів це також стосується), і тому він не пошкодує для вас певної суми грошей. Все, що потрібно від вас, – це розміщення файлу, отримання посилання на скачування і просування,  і активна реклама посилання.

Здається, що все елементарно, але чи вигідно це насправді, і чи варто за це братися?

У світовій мережі – величезна кількість файлообмінників, але прибутком з Вами поділиться далеко не кожен.

Найбільш популярні ресурси цього типу платять в середньому 5 доларів за тисячу скачувань, але деякі з них накладуть на Вас обмеження. Вони будуть полягати в тому, що якщо ваш файл не буде користуватися попитом протягом певного проміжку часу, він буде автоматично видалений.

Розміщувати можна будь-які файли, що мають розмір від одного до ста мегабайт, поставтеся до цього серйозно, коли будете заливати файли: маленькі об’єднайте в архів, а великі розділіть на кілька частин.

Заробити можна також на партнерській програмі, розміщуючи на різних форумах партнерські посилання.

Щоб забезпечити вашим файлам близько тисячі завантажень на добу, Вам доведеться дуже багато працювати, нескінченно розміщувати свої посилання на форумах, стикатися з тим, що ваші оголошення будуть сприйматися як спам, хоча насправді вони такими і є. При цьому дохід від такого числа відвідувачів за місяць складе всього 150$.

Набагато краще забезпечити таку відвідуваність своєму сайту, це принесе значно більше грошей Вам, а не «чужому дядькові».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, фінанси
В тему