Поради

Як заробити гроші на кліках

Як заробити гроші на кліках

«Як працювати на кліках, а головне, скільки можна заробити таким способом?» – це питання цікавить більшість початківців-фрілансерів.

Відповідь проста, всього два кроки – і можна братися до заробітку кишенькових:

1. Заведіть інтернет-гаманець WEBMONEY, він найпопулярніший і використовується практично всіма системами.

2. Зареєструйтесь на сайтах PTC-спонсорів, для цього наберіть в пошуковику запит «bux», система видасть всі наявні сайти. Після реєстрації можна братися до роботи.

Тепер розберемо, скільки можна заробити на кліках і як збільшити цю суму вдвічі!

Принцип роботи простий, у різних PTC-спонсорів кількість посилань різна, частіше всього їх 10 на день, ти переходиш на кожну за списком, посилання відкривається в новому вікні, чекаєш, коли закінчиться час. Час на кожне посилання сягає 30 секунд, плата невелика. Щоб збільшити цю суму, необхідно робити інтервал між переходами за посиланнями, а в цей час переходити на інше вікно, приблизно на 10-20 секунд. Система нараховує за такі переходи більше, а саме: 10 центів за кожен.

Реферали – це люди, які перейшли за вашим посиланням. Залучайте людей на сайт за допомогою самореклами, для цього залишайте своє реферальне посилання на сайтах і форумах, присвячених темі заробітку, пишіть оголошення в соціальних мережах. Так само можна купити рефералів безпосередньо на кліковому сайті, вони будуть приносити вам відсоток від свого заробітку.

Після накопичення певної суми, гроші можна вивести на рахунок WEBMONEY.

Працюйте наполегливо – і заробіток не змусить себе чекати!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, фінанси
В тему