Поради

Заробіток у соцмережі «ВКонтакті». Рекламодавець

Заробіток у соцмережі «ВКонтакті». Рекламодавець

Якщо ви не маєте своєї групи або сторінки в сервісі «ВКонтакті» , або у вас немає тридцяти тисяч передплатників, завжди є один чудовий спосіб поліпшити своє фінансове становище.

Вам потрібно володіти грамотною письмовою мовою, знати, з чим ви працюєте, і величезне вміння домовлятися.

Ваша основна задача – знайти інтернет-магазини, які потребують розкрутки і реклами. Вони готові заплатити певну суму за рекламу. Ви домовляєтеся з ними на цю суму, а потім і з адміністраторами груп «ВКонтакті» на розміщення реклами. Відповідно, собі залишайте відсоток, який може з часом перетворитися на істотні суми.

Звичайно, у подібної роботи є суттєві недоліки.

По-перше, спочатку вам потрібно здобути довіру, тому на початку суми вам будуть надавати вкрай малі, і ця робота буде займати багато часу, але потім, коли все піде успішно, вам будуть виділяти значно більші гроші. На день сума зможе складати до декількох сотень гривень. Можливо, незабаром вам не знадобиться основна робота, оскільки у вас з’явиться багато вільного часу, коли справа налагодиться. Вам просто будуть приходити певні суми на рахунок, а ви будете переводити частину адмінам за рекламу.

Рекомендуємо заздалегідь мати кілька електронних гаманців, так буде простіше вести облік грошей, так само завчасно домовитися про суми. Щоб не виникло плутанини. Домовтеся, щоб вас заздалегідь повідомляли про можливі перебої у фінансовому забезпеченні.

Також вільний час варто наповнити пошуком нових інтернет-магазинів, сайтів або блогів, яким може знадобитися реклама, адже після розкрутки і появи бази клієнтів або відвідувачів від ваших послуг можуть просто відмовитися, а ваше фінансове становище може від цього серйозно постраждати. Дуже непогано буде створити свій сайт, де будуть рекламуватися ваші послуги. Це збільшить приплив клієнтів, кількість фінансів і дозволить вибирати те, що вам потрібно.

На цьому етапі рекомендуємо знайти декілька найманих працівників, але щоб сайт та їхні послуги були під вашим контролем. Зокрема, щоб фінанси виділяли ви їм, а не клієнти їм безпосередньо.

Недолік такого підходу в тому, що ресурси реклами «ВКонтакті» вичерпні, відсоток ваш скоротиться. Тобто такий варіант підійде, якщо у вас просто немає часу займатися цією справою постійно. Але якщо часу достатньо, процес налагоджений, то ви будете витрачати не більше двох-трьох годин на добу і мати з цього непогані гроші. Головне – не втрачайте клієнтів.

Окрім того, створіть свою особисту групу «ВКонтакті». Можливо, до вас почнуть звертатися власники груп і сторінок «ВКонтакті» в пошуку рекламодавця. Це допоможе вам знайти ресурси для рекламорозміщення.

Також не лінуйтеся спочатку працювати практично за безцінь, потихеньку ви зможете диктувати свої умови і заробляти великі гроші. До того ж, коли багато власників сторінок і багато рекламодавців, то вашим основним завданням буде тільки переведення коштів та коригування умов розміщення реклами.

Відтак не полінуйтеся вільний час провести подібним чином, це вам принесе прибуток, причому, в перспективі, не маленький. Навіть незважаючи на те, що спочатку це заняття «з’їсть» дуже багато часу, тут головне – все налагодити.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, фінанси
В тему