Поради

Заробляємо в Інтернеті: платні опитування

Заробляємо в Інтернеті: платні опитування

Платні опитування – один із найпопулярніших способів заробітку в Інтернеті для тих, хто тільки нещодавно зацікавився цією справою.

Ідея отримувати непогані гроші за проходження невеликих опитувань досить приваблива та обіцяє непоганий для початківців дохід, однак, як і скрізь, тут є кілька підводних каменів, що значно ускладнюють отримання прибутку.

Перший з них – це дуже нечаста поява нових опитувань. У середньому лист із запрошенням буде приходити до вас раз на тиждень, що при звичайній ціні в 20-30 гривень за проходження, моментально розвіює всі ілюзії про значний заробіток.

Другий підводний камінь – це те, що для кожного опитування потрібне досить вузьке коло осіб, які мають якесь ставлення до теми опитування. Тому, якщо ви не є працівником будь-якого рекламного бізнесу, у вас немає машини або ви простий школяр – навряд чи система дозволить вам пройти більше одного опитування з п’яти можливих, що разом із попереднім пунктом остаточно розбиває всі надії.

І, нарешті, третя проблема – шахраї. Деякі  нещодавно створені сервіси платних опитувань мають погану звичку закриватися відразу після того, як більшість його користувачів впритул піднімуться до суми мінімальної виплати. Тому, якщо ви досягли цієї позначки – відразу ж виводьте ваші гроші на ваш електронний гаманець. Працювати ж краще тільки з перевіреними сервісами, на які є позитивні відгуки в Інтернеті.

Увага!

Підсумовуючи все вищесказане, стає ясно, що ні про які великі заробітки і мови бути не може! Але якщо у вас знаходяться зайві півгодинки, які можна витратити з більшою користю, – чому б і ні? Зрештою, зайва сотня гривень ще нікому не зашкодила.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, фінанси
В тему