Поради

Автомобільні підлокітники

Автомобільні підлокітники

При купівлі авто не кожен звертає увагу на підлокітники (навіть на їхню наявність або відсутність). Чимало водіїв вважає, що підлокітник не є важливою деталлю салону авто. Але насправді ця деталь значно підвищить рівень комфорту водія. А щоб це усвідомити потрібно відчути.

Автолюбителі знають, що підлокітник – це важливий аксесуар в автомобілі. Це невід’ємна частина салону авто та красивий елемент інтер’єру будь-якої сучасної машини. Насамперед підлокітник призначений для зручності та комфорту. Під час кермування права рука водія не буде постійно перебувати на кермі.

Функції підлокітників:

1. знімають м’язову напругу та навантаження ліктів і плечових суглобів;

2. розслабляють руки в зручному положенні при довготривалих поїздках;

3. зберігають дрібні речі (від документів – до пляшки води).

Окрім того, сучасні підлокітники мають чималу кількість видів. Основні з них:

1. індивідуальні (ті, що призначені для певної марки авто);

2. універсальні (ті, що покриті пластиком або штучною шкірою). Такі підлокітники можна встановити на авто усіх марок. Вони найдешевші, але часто не є якісними.

Є й такі підлокітники, що оснащенні панеллю, яка дозволяє керувати склопідйомниками та клімат-контролем. Але на таких підлокітниках не вдасться зекономити. Їх вартісь починається з декількох тисяч гривень.

Деякі інші підлокітники здатні заощадити місце між задніми сидіннями (їх можна регулювати за винесенням і висотою. Кріплення може бути окремо прикріпленим або вбудованим).

Сучасні виробники підлокітників пропонують широкий вибір свого виробництва. Модельний ряд підлокітників зазвичай починається від тих, які призначенні для автомобілів тридцятирічної давності до найновіших моделей. Серед таких виробників найбільш відомою є фабрика Armcik, яка працює на ринку України, країн СНД, Європи, США та Канади з початку 90-х років.

На угорському ринку у 90-х роках з’явилось виробництво підлокітників Armster. Сьогодні їхнім виробництвом займаються і в Україні, яке вважається одним із найкращих.

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему