Поради

Діти-мільйонери: 12 уроків, прикладів і реальних історій

Діти-мільйонери: 12 уроків, прикладів і реальних історій

Мільйонерами не народжуються, а стають. І починати свій шлях до банкнот можна і до закінчення університету, коледжу, школи. Більш того, вже в першому класі ви можете відкрити власний бізнес. Ось 12 яскравих прикладів із життя реальних дітей, які досягли успіху в своїй справі і стали мільйонерами.

1. Крістіан Оуенс, «MacBundleBox»

Крістіан вивчав веб-дизайн з ранніх літ. У 14 він вже створив свій перший проект. Через деякий час хлопець вийшов на ринок з пакетом пропозицій для Mac OS X. Стів Джобс завжди був для нього ідолом і прикладом для наслідування. Так, у віці 15 років Крістіан став творцем «MacBundleBox». Ця розробка принесла йому перший мільйон. І не останній.

Урок: будьте віддані своїй пристрасті. Не змінюйте їй, щоб одного разу вона змінила ваше життя і подарувала мрію.

2. Еміль Мотика, «MotyckaEnterprises»

У свої 9 років Еміль почав стригти газони. Дрібниці? Зовсім ні. Він підняв цей процес на якісно новий рівень, коли взяв кредит для покупки професійної газонокосарки. Така інвестиція відразу принесла результати. Незабаром Еміль заснував власну компанію «MotyckaEnterprises». У 18 років підприємець заробив свої перші $ 100 000. Зараз він у списку молодих мільйонерів.

Урок: якщо ви за щось беретеся, робіть це краще за всіх інших.

3. Еван, «EvanTube»

У віці 8 років Еван почав вести свій канал на Youtube. Про що може розповісти маленький хлопчик? Звичайно, про іграшки. Такі огляди привернули увагу однолітків. Незабаром число його передплатників збільшилося до мільйона. А ще через деякий час Еван заробив свій перший $ 1 млн.

Урок: займайтеся тим, що приносить вам задоволення. Якщо ви фахівець, діліться знаннями – і знайдуться ті, хто це оцінить.

4. Камерон Джонсон, «CheersandTears»

Одного разу Камерон створив запрошення для заходу своїх батьків. Гостям вони настільки сподобалися, що після першого надійшло і друге замовлення. Незабаром хлопець налагодив виробництво і почав заробляти сотні тисяч доларів. У свої 14 років він заснував компанію «CheersandTears», яка в підсумку принесла йому перший мільйон.

Урок: виводьте своє хобі на новий рівень. Амбіції і завзятість можуть зробити з вас мільйонера.

5. Адам Хілдрет, «Dubit і Crisp»

У 16 Адам розробив проект соціальної мережі для підлітків – «Dubit». Для Великобританії це був справжній бум. Пізніше хлопець заснував компанію «Crisp», яка покликана захищати дітей від інтернет-хижаків. У результаті Адам потрапив до списку «20 найбагатших підлітків Великобританії».

Урок: виходьте за рамки і знаходьте нові рішення. Іноді смілива ідея може стати першим кроком до шестизначної суми.

6. МожіаБріджес, «Mo'sBows»

Мо заснував свою компанію зі створення краваток-метеликів у віці 9 років. Це була його пристрасть. Розвиток бізнесу швидко приніс перші $ 150 000 доходу. З компанією зростала і кількість співробітників. Зараз юний мільйонер займається розробкою власної лінії одягу.

Урок: якщо ваш бізнес вже став успішним, шукайте шляхи для нового росту і розвитку. Не зупиняйтеся на досягнутому.

7. Джефф, Дейв і Кетрін Кук, «MyYearbook»

Два брати і сестра створили «MyYearbook» – соціальну мережу, в основі якої ідея Facebook. З однією відмінністю – учасниками були тільки діти початкової школи. Діти Кукс придумали це, щоб знайти нових друзів. У підсумку особистий веб-сайт почав розвиватися, а через деякий час успішний бізнес був проданий за $ 100 млн.

Урок: часто проста потреба може вилитися в грандіозну ідею. Кожен день, кожну годину фіксуйте думки. Ідеї народжуються навіть з повітря.

8. Санжай і ШавранКумаран, «GoDimensions»

Коли братам було по 12 і 14 років вони створили свою ігрову компанію, яка незабаром стала корпорацією. Популярна на весь світ «CatchMeCop» принесла їм небачену славу. Основний дохід вони отримують від реклами, оскільки всі ігри та програми є безкоштовними для скачування.

Урок: знайдіть однодумця і разом йдіть до мети. Це і є те найкраще, що ви можете зробити.

9. Фарад Акідвала, «RockstahMedia»

У віці 16 років Фарад відкрив своє маркетингове агентство «RockstahMedia». Співробітники його компанії працюють у всьому світі. А успішний підприємець вважає, що всі мільйони він заробив завдяки хорошій команді.

Урок: працюючи поодинці, ви можете бути успішні. Але тільки професійна команда підніме ваш бізнес на якісно новий рівень.

10. Роберт Най, «BubbleBallApp»

У 14 років Роберт розробив гру під назвою «BubbleBall». Підсумок? 16 мільйонів завантажень у всьому світі і дохід у розмірі понад $ 2 млн. Це не межа. Зараз Роберт продовжує займатися створенням нових додатків. А його гра досі займає перші позиції в AppleStore.

Урок: деяким людям судилося бути успішними. Але стати претендентом можуть лише ті, хто відданий своїй справі на всі 100%.

11. НікДолуайо, «Summly»

У 2013 році Нік уклав угоду з Yahoo і продав свою компанію «Summly» за $ 30 млн. Хлопець увійшов в історію як найуспішніший і впливовий бізнесмен-підліток у всьому світі. А сьогодні продовжує дивувати світ новими розробками.

Урок: якщо ви йдете до мети, ніхто і ніщо не повинні вас зупиняти.

12. ЛеаннаАрчер, «Leanna'sHair»

Секретний рецепт бальзаму для волосся допоміг Леанні вже в 9 років створити суперпродукт. Незабаром дівчинка розширила лінію своєї косметики, а вартість компанії перевищила $ 3 млн. Зараз бізнес приносить більше $ 100 000 чистого доходу на рік. А Леанна встигає займатися благодійністю.

Урок: коли мільйони прийдуть до вас, не забудьте поділитися з тими, хто їх потребує. Грошовий потік завжди повинен бути в русі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, Секрети успіху
В тему