Поради

На що звернути увагу при покупці іграшкової зброї

На що звернути увагу при покупці іграшкової зброї

У іграшкову зброю грають і дорослі, і діти. Q-zar, пейнтбол, лазертаг або просто войнушка у дворі - захоплюючі і веселі заняття. Для повноцінної гри потрібно вибрати класний бластер і суперський пістолет.

Розглянемо, на що звернути увагу при покупці іграшкової зброї, щоб вона була безпечною та цікавою для вашого малюка.

Вік дитини

Для самих маленьких підійдуть легкі невеликі пістолети яскравих кольорів. Кульки у таких пістолетів можуть бути на присосках. Добре, якщо у зброї будуть світлові і звукові ефекти. Малюкам можуть сподобатися водяні пістолети.

Для дітей трьох - п'яти років цілком підійдуть пістолети або автомати без додаткових функцій: дитина цілком впорається зі звуковими ефектами сама, кричачи «піф-паф».

Дітям п'яти - семи років будуть цікаві і металеві пістолети, і лазерні бластери нерф. Ці іграшки безпечні, легкі і функціональні. Лазерні пістолети продають в комплекті з мішенями і додатковими елементами для вдосконалення зброї. У бластерів є світлові індикатори «життя», звукові ефекти. Виробники часто випускають набори відразу з двома бластерами, щоб можна було грати в компанії.

Молодших школярів можуть зацікавити бластери зі стрілами з поролону з гумовим наконечником. Вони легкі і безпечні, навіть коли потрапляють в людину, вона цього не відчуває.

Для дітей від 14 років підійде «важка артилерія» - бластери з кульками. Для такої гри краще підібрати закриту локацію і щільний одяг, потрібно користуватися захисною маскою, тому що кулька б'є по тілу досить відчутно. Пістолети з пластиковими кульками дозволені тільки для підлітків від 14 років. Потрібно обов'язково розповісти дитині про техніку безпеки і дозволені місця для гри.

Тип зброї

Зброя може бути автоматична і механічна.

Багато дітей обирають механічні бластери - вони більш практичні, які не залежать від батарейок.

Автоматичні бластери коштують дорожче механічних. Граючи з ними, дитині не потрібно перезаряджати пістолет після кожного пострілу, вони випускають стріли дуже швидко. Слід мати на увазі, що більшу частину гри доведеться не стріляти, а бігати і шукати кулі. Для автоматичних бластерів потрібно багато батарейок, сідають вони швидко. До того ж елементи живлення додають зброї ваги.

Розмір

Бластери великого розміру дуже важкі. Часто для такої зброї в наборі є спеціальні підставки - з кулеметом НЕ побігаєш, стріляти з нього можна тільки стоячи або лежачи на одному місці. Перед покупкою слід добре подумати - може бути, краще підібрати бластер меншого розміру, але більш функціональний.

Додаткові аксесуари

При виборі бластера слід звертати увагу на можливість його апгрейда. Часто на гвинтівках є спеціальні рейки, на які можна прикріпити додаткові елементи: приціл, магазин, приклад, глушник.

У грі може знадобитися захисний жилет - він пом'якшить удари куль, в його кишенях можна розкласти боєприпаси і запасні магазини, закріпити додаткові бластери. Максимальну безпеку при грі також допоможе забезпечити маска.

Не будуть зайвими додаткові стріли, тренувальна мішень або парочка запасних магазинів для куль.

Тема гри

Діти люблять наслідувати своїх улюблених героїв з мультфільмів або фільмів. У серії «Зоряні війни» є світлові мечі і лазерні бластери. Для любителів черепашок-ніндзя - мечі ніндзя або нунчаки. Фанатам всесвіту «Марвел» і шанувальникам «Месників» напевно сподобається броня і зброя Тора, Залізної людини, Людини-павука і Капітана Америки.

Самим просунутим геймерам не завадять реальні, а не віртуальні бластери з гри «Фортнайт».

На що звернути увагу при покупці іграшкової зброї

  • На вік дитини. Для малюків підійдуть легкі невеликі пістолети, для дітей трьох - п'яти років - пістолети або автомати без додаткових функцій, для дітей від п'яти років - металеві пістолети. Дитині п'яти - семи років і старше будуть цікаві бластери.
  • На тип зброї. Вона буває механічною та автоматичною. Якщо ви вибрали другий варіант, треба бути готовим до постійних витрат на елементи живлення.
  • На розмір. Велика зброя, як правило, важка.
  • На додаткові аксесуари. Слід подбати про екіпіровку - окуляри, жилет, маску. Стріли теж не бувають зайвими.
  • На тему гри. Можна вибрати іграшку, схожу на зброю героїв з мультфільмів та фільмів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дитячі іграшки, діти
В тему