Поради

Презентація Mini Cooper S 2015

Презентація Mini Cooper S 2015

З кожним роком Mini усе більше переконує автолюбителів, що маленький автомобіль – це не лише зручно, але й красиво. Представники бренду переконують: новий Mini вдосконалився, але залишиться на стільки ж радикальним, як і перші Mini 1959 року.

 

На перший погляд, здається, що усі зміни в Mini Cooper потрібно шукати під мікроскопом. Але ж ні, це абсолютно нове авто. Нове Mini стало більшим, у його деталях є малі, але досить вагомі зміни. Довжина авто на 10 см більша, ширина збільшилась також на декілька сантиметрів. Усі детелі стали більшими. Особливо великими є фари, які на вигляд наче величезні очі, вони отримали новий елемент – світлодіодні брови. Позаду ліхтарі теж отримали зміни, як і фари вони із світлодіодами усередині. До речі, тепер колір даху та бокових дзеркал можна замовити безкоштовно.

 

Але найбільші зміни відбулись саме в салоні авто. Інтер'єр є головною основою індивідуальності Mini. Тепер у новому авто чимало технологій та деталей, які більше притаманні для BMW. А коробка передач завдяки супутниковому зв'язку налаштовується на роботу і визначає, де саме ви їдете. Вперше такі технології були застосовані саме у BMW. Дисплей теж став зручний у користуванні, тепер у ньому відображено багато різноманітної інформації.

 

Mini оснащений новим двигуном – 2-літровим чотирициліндровим двигуном з 192 кінськими силами. Тепер авто не лише швидше, а й економічніше.

 

Mini Cooper S став ще більш зручним для користувачів, тому звикати до нього не доведеться. Але фанати Mini можуть засмутитись, з авто зникли майже усі фірмові деталі.

 

Цільова аудиторія Mini залишиться такою ж, як і раніше, – це молодіжне авто. Оновлення такого легендарного автомобіля, як Mini, можна оцінити позитивно. І хоча, на перший погляд, він не змінився. Наспраді це зовсім інше авто.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему