Поради

Презентація Mercedes Benz S-Class Coupe 2015

Презентація Mercedes Benz S-Class Coupe 2015

У Mercedes Benz багата історія створення габаритних купе. Перші авто такого типу з’явилися ще на початку 50-х років минулого століття. Розкішний Mercedes Benz S-Class Coupe хоч і володіє «якостями» флагманського седану, але має основну відмінність – яскравий та стильний дизайн.

 

Чимало схожого в авто є з попереднім бюджетним варіантом Mercedes Benz C-Class, але зміни вражають. Автолюбителі називають дизайн нового Mercedes Benz S-Class Coupe витонченим та агресивно спортивним. А все тому, що оптика авто інкрустована каменями Сваровскі. Тому заміна таких фар буде витратною.

 

В інтер’єрі авто також є зміни: нова форма панелі, зручніше кермо. Особливу увагу приділяють дерев’яним вставкам в інтер’єрі салону. Хоча більшість автолюбителів вважає їх пережитком минулого, у цьому авто ці деталі виглядають досить органічно.

 

Не менш цікавою новинкою авто є панорамний дах, який за бажання може змінюватися від прозорого до тонованого. Рівень комфорту – на високому рівні. Навіть на швидкості 200 км/год водій та пасажир зможуть розмовляти пошепки. Для спортивного авто це є великий плюс. Для комфорту є стереокамера, яка допоможе відслідковувати дорогу на дистанції 15 метрів перед машиною.

 

Mercedes Benz S-Class Coupe буде запропонований у декількох версіях: S 500 (455 л) та S 63 AMG (585 л) з мотором V8, а також S 65 AMG (630 л) з мотором V12.

 

Розкішний, сильний, швидкий та комфортний Mercedes Benz S-Class Coupe, напевно, має єдиний мінус – ціну. Вартість такого автомобіля коливатиметься в межах 3 млн грн. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему