Поради

Презентація Mazda 2 2015

Презентація Mazda 2 2015

Нещодавно нова Mazda 2 отримала три нагороди. Це є успіхом нового покоління Mazda, а все тому, що нагороди та позитивні відгуки авто отримало ще до офіційного старту на ринку Європи.

 

«Душа руху» – так називають нову компактну Mazda 2 2015. А ще нова Mazda2 визнана «Автомобілем року» в Японії.

 

Дизайнери та інженери Mazda2 зробили її максимально яскравою, не нудною та не буденною. Власне, у цьому і був головний задум японських інженерів: зламати усі стереотипи про те, що сучасні компактні авто занадто шаблонні та практичні.

 

З першого погляду авто не отримало значних змін, але інженери дали їй назву «швидка хижачка». А все тому, що крихітний автомобіль має незрівнянний салон, з червоними швами та вставками, які прикрашають зручні сидіння. Але й до виразної зовнішності машини додається відповідна швидкість, завдяки високотехнологічним двигунам на новій платформі –  Skyaktiv. Європейці зможуть придбати три бензинових варіанти: 75, 90 та 105 л. Усі вони без винятку показали свій «швидкий» характер.

 

Серед нововведень також досить вмісткий багажник. Однією з переваг новинки є легкість конструкції – маса Mazda2 всього 970 кг.

 

Ціна нової Mazda2 2015 близько $18 тис.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему