Поради

Вибір сантехніки

Вибір сантехніки

Використовуючи нові тенденції та моду під час ремонту в своїй оселі, дехто вагається, чому віддати перевагу: традиційному підходу чи сучасному стилю?

 

Яку сантехніку ставити: підвісну чи традиційну – це запитання господарі нових будинків часто ставлять собі, вибираючи варіант умивальника, унітаза чи біде.

Насправді все залежить від дизайну інтер’єру вашого санвузла, зокрема від просторового рішення, якого ви хочете досягнути. Якщо з традиційною сантехнікою все більш-менш зрозуміло, то стосовно підвісної – потрібно дещо прояснити.

Мобільна система встановлення унітазів або біде дозволяє створити інтер’єр ванної кімнати будь-якого дизайнерського задуму.

Навіть якщо ваше приміщення санвузла дуже нестандартне, то за таких умов можна максимально задіяти кожний сантиметр вашої площі.

При цьому короб буде приховувати всі труби і вентилі, а підлога в санвузлі збереже однорідний малюнок під час оброблення керамічною плиткою. За ним можна буде легко доглядати, оскільки не буде важкодоступних місць, які бувають при використанні стаціонарних моделей.

Помилково деякі господарі вважають, що підвісна сантехніка економить вам місце у санвузлі. Завдяки вільній підлозі в інтер’єрі дійсно створюється враження великого простору, який здається більшим, ніж він є насправді. Проте це лише візуальний ефект, адже для встановлення підвісної сантехніки потрібно стільки ж місця, як і для такої сантехніки, що розміщується на підлозі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Ремонт
В тему