Поради

Що подарувати шефові?

Що подарувати шефові?

Керівники цінують увагу і творчий підхід. Замість банального настільного набору (не дай Боже, десятого), проявіть фантазію.

 

Найкраще робити керівникові корпоративні подарунки (від офісу), оскільки особисті подарунки (від вас) можуть бути неправильно зрозумілі. Виняток – невеликі презенти, які ви привозите із зарубіжних поїздок. Але це навіть не подарунки начальнику, а сувеніри без приводу. 

Якщо ваш начальник – завзятий книголюб, можна подарувати йому колекційне видання його улюбленої книги або старовинну книгу.

Якщо ви знаєте, що ваш начальник – поціновувач елітних вин, приміром, коньяк або червоне вино з хорошою витримкою його не образять. Але якщо ви не впевнені, краще алкоголь не дарувати.

Любителям музики можна дарувати рідкісні або колекційні записи улюбленої групи.

Хорошим подарунком начальнику-жінці буде кімнатна рослина. Правда, якщо вже весь її кабінет заставлений квітами в горщиках, краще подумати про щось інше.

Коли прийде час вручати подарунок, загорніть презент в красиву упаковку. Вино варто дарувати в спеціальному паперовому пакеті, виняток – колекційне вино в подарунковій упаковці або зі спеціальними елементами дизайну. До подарунка можна прикласти листівку з найкращими побажаннями з приводу конкретної дати, що буде підписана співробітниками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес
В тему

Останні матеріали