Поради

Які прикраси і камені підійдуть тільцям?

Які прикраси і камені підійдуть тільцям?

Тільця можна протиставити непостійному Овну. Він неквапливий, але практичний і терплячий. Тільці все роблять послідовно і надійно, це ж стосується і відносин: вони вірні і дуже важко розлучаються з людьми, до яких звикли. Тільці щедрі в стосунках, а вірність – одна з головних чеснот цього знака. Вони обожнюють комфорт і дорогі речі, тому з каменів, які підходять Тільцю, створюють дорогі і помітні прикраси! Оскільки це земна стихія, то найбільше йому походять камені зеленого кольору.

Камені, які підходять жінці Тільцю

  • Амазоніт;
  • Онікс;
  • Чароїт;
  • Місячний камінь;
  • Агат;
  • Малахіт;
  • Бірюза;
  • Авантюрин;

Який камінь найбільше підходить жінці Тільцю? Можна сміливо назвати амазоніт, глибокого смарагдового кольору, з напівтонами, або сірувато-синій. Легенда говорить, що цим каменем дуже любили прикрашати себе амазонки. Він давав їм сили і невмирущу молодість. Цей мінерал може відновити життєвий тонус, зберегти добрі стосунки в родині і продовжити любов. «Чари» амазоніту також доводить і те, що амулет благоволить не всім, а тільки людям з сильним духом.

Онікс - зеленувато-жовтуватий камінь, різновид агата, є потужним оберегом і має надзвичайну силу, тому його так важливо мати в будинку. Він наділить цілеспрямованістю, наполегливістю, активізує дух підприємництва.

Наймістичніший камінь знака Телець - це чароїт. Неймовірно красивий фіолетовий мінерал з шовковистим блиском. Головна його характеристика - поглинання негативної енергії. Спокійного, але впертого Тельця він утихомирює, покращує настрій, пробуджує тонкі почуття і ясність думок. Схильним до спалахів гніву Тільцям цей камінь дуже необхідний, оскільки він заспокоює емоції і наводить на філософські думки.

Бірюза - ще один талісман для Тільця. З давніх-давен вважається, що цей красивий камінь захищає господаря від злої енергетики, береже від передчасної смерті, інших небезпек, приборкує спалахи люті. Бірюза приносить щастя власнику, особливо людям, які не досягли тридцятиріччя. Вважається, що молодим цей камінь дає більше енергії. Крім того, цей камінь здатний сигналізувати господареві про проблеми зі здоров'ям. Якщо камінь змінює колір – в організмі відбуваються зміни, власнику прикраси необхідно показатись лікарю.

Ідеальна прикраса з бірюзи для Тільця - короткі намиста. Але бірюзові намиста краще носити в поєднанні з непомітними сережками і кільцем зі вставкою з бірюзи. З огляду на той момент, що Тільці для гардероба вибирають класичні спокійні кольори, прикраси з бірюзою стануть прекрасним акцентом.

Прикраси з авантюрином Тільцям приносять прекрасний настрій і відчуття спокою. Цей камінь дає власнику впевненість у своїх силах.

Агат - ще один камінь, вироби з якого, допоможуть Тільцям приборкати свій гнів. Вважається, що прикраси з агатом дають власникові красномовство і захист від енергетичних вампірів, оскільки приймають негативну енергію на себе. Тому, наприклад, на важливі переговори можна надіти кільце з великим красивим агатом, що привертає увагу.

Найсильніший дорогоцінний камінь для Тільця - сапфір синього кольору. Крім того, що він уособлює мудрість, справедливість і владу, сапфір ще й заспокоює нервову систему. Так само він вважається каменем вірності і оберігає власника від заздрощів. Сапфір дуже гарний у поєднанні з дорогоцінними металами, особливо з білим золотом.

Талісмани і амулети для тільця

В першу чергу необхідно подумати про енергетичний захист. У кожного знака зодіаку є своєрідна «ахіллесова п'ята». Саме такі місця мають потребу в захисті, важливо вивести їх з-під удару. Для цього прикраси бажано носити прямо на них. Безумовно, потрібні і камені-талісмани, які стають кращими оберегами, впливаючи комплексно. Однак про конкретні зони ризику необхідно особливо подбати.

Вразливі зони тільця

  • Горло. Відомо з давніх часів, що горло - найбільш вразливе місце тільця. Важливо носити прикрасу-оберіг з відповідним каменем прямо на шиї. Це може бути кулон, або підвіска будь-якого розміру. Підійде ланцюжок грубого плетіння, кулон з сапфіра або яшми. Але найкращий варіант - постійно носити ниточку бірюзи. Цей камінь ідеально підходить для тільця та володіє потужним позитивним впливом.
  • Область декольте. Зона ризику саме тут, оскільки представники цього знака схильні до захворювань бронхів, легенів, а також серця. Оптимальне рішення - носити кулон на рівні сонячного сплетіння. Однак, бажано, щоб цю підвіску з каменем-талісманом ніхто не бачив. Її рекомендується тримати під одягом.
  • Руки та пальці перебувають під загрозою у тих тільців, чия діяльність є публічною: вчителі, педагоги, керівники - всі, хто постійно зустрічається з великою кількістю людей. Негативна енергетика, яка виходить від людей, найчастіше акумулюється саме в пальцях. Тому можуть виникнути важкі захворювання суглобів, судин, іноді руки навіть віднімаються та німіють. Надійним захистом стануть персні та каблучки. Бажано зробити своїм амулетом ефектний перстень з великим каменем і постійно його носити. Підійде сапфір в золоті, бірюза, гірський кришталь або місячний камінь в сріблі.

Подумайте, як краще підібрати набір ювелірних виробів, щоб кожен з них успішно виконував свою функцію.

Прикраси для тільця

Зверніть увагу: у вас повинні бути спеціальні прикраси різних типів. На загальному плані повинні знаходитися помітні вироби. Вони будуть акумулювати позитивну енергетику, відштовхувати від вас весь негатив.

Крім того, такі предмети покликані справляти на оточуючих сильне враження, яскраво свідчити про вашу силу і впевненість. Ось які камені-талісмани найбільше підійдуть тільцям:

Бірюза - головний мінерал для даного знаку зодіаку. Це повинна бути справжня бірюза. Можна брати навіть необроблений камінчик будь-якого розміру. Оптимальний варіант - взяти камінь без огранки і без дірочок. Потім покласти його в м'який мішечок, зав'язати та постійно носити з собою.

Перстень. Такий талісман можна носити відкрито. Він стане чудовою прикрасою, буде активно відштовхувати всю негативну енергетику. Крім того, на перстні з великим каменем відразу ж концентрується увага оточуючих. Якщо вони бажають чогось поганого, хвиля негативу направляється на нього, а не на його власника. А камінь буде негативну енергію усувати. Бажано носити перстень з аметистом, топазом або бірюзою. Також підійде гірський кришталь.

Хорошим амулетом для тільця стане підвіска з натурального каменю. Якщо жінка віддає перевагу натуральним коштовним каменям, їй варто вибрати сапфір в золоті. Бажано зупинитися на великому камені. Якщо він невеликий, на ньому має бути багато граней. Чим ефектніше він виглядає, тим краще.

Сережки теж відіграють велику роль. Тільцям рекомендується носити легкі ажурні сережки зі срібла. Не варто купувати моделі з камінням. Дуже добре, якщо в роду є сережки, що передаються з покоління в покоління. Вони мають величезну силу з потужною енергетикою.

Чоловікам-тільцям теж слід подбати про прикраси-обереги. Бажано підібрати запонки з гірським кришталем. Якщо чоловік народився в самому початку травня, можна носити запонки з темного бурштину.

Пам'ятайте, що основних амулетів має бути два. Один ви будете демонструвати всім оточуючим, проявляючи свою силу. Інший талісман приховують від очей.

Камені для тільців в різних ситуаціях

Тепер наведемо різні випадки, в яких варто використовувати конкретні камені в прикрасах або просто брати їх з собою в ролі талісманів.

  • Гранат демонструє силу, владу, впевненість в собі і жорсткість характеру. Його доречно використовувати в складних ситуаціях, на переговорах, коли приймаються серйозні рішення. Чоловікам потрібні запонки, затискачі для краватки з гранатом. Жінці найбільше підійде гранатовий перстень або кольє з гранатів середнього розміру. Кольє треба надягати безпосередньо на тіло, а не на одяг.
  • Коли жінка хоче завагітніти або вже виношує малюка, їй варто носити онікс.
  • Бірюза ідеальна для всіх, хто займається розумовою працею. Вона допоможе учням, студентам, педагогам і науковцям, письменникам. Ідеально підійде браслет з бірюзи, кільце з великим каменем.
  • Камені-талісмани, які залучають любов: гірський кришталь, топаз, сапфір, олександрит. Найкраще носити їх на шиї, а також підбирати з ними кільця. Ідеальний вибір - срібний перстень з кришталем, золоте кільце з сапфіром.

Якщо тілець хворіє, страждає від надмірної втоми, йому необхідне потужне джерело енергії, тому найкраще вибирати ювелірні вироби з бірюзою і бурштином. Також підійде кільце зі срібла і без вставок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, Ювелірні прикраси
В тему

Останні матеріали