Поради

Весілля в морському стилі

Весілля в морському стилі

Чудове безмежне море завжди притягувало і хвилювало романтиків, адже його таємничість, неймовірна сила і краса просто не може не захоплювати. Останнім часом морська тематика все частіше зустрічається і при організації весільних свят. Весілля у морському стилі – це оригінальне рішення, яке разюче контрастує з традиційним святом. Екзотична і неймовірна атмосфера з першого погляду полонить молодят і їхніх гостей та запам'ятається надовго.

 

Зовсім не обов'язково морське весілля має відбуватися саме влітку, його можна влаштувати навесні або восени на пляжі або пароплаві, у відповідно оформленому ресторані і навіть вдома. Головне – проявити креативність і фантазію, тоді ніхто з присутніх не зможе залишитися байдужим до морської романтики. Можна провести виїзну церемонію біля басейну або на галявині біля озера – ви не обмежені у виборі.

 

Викуп нареченої

Без чого не обходиться жодне весілля? – Звичайно, без викупу. Якщо гарненько пофантазувати, можна придумати викуп у морському стилі: підступні чудовиська викрали красуню-наречену, і тепер нареченому потрібно битися з піратами, встояти перед сиренами і не піддатися на лукаві вибрики русалок. Море веселощів гарантовано!

 

Костюми нареченого і нареченої

При виборі одягу молодим варто звернути увагу на білі і сині тони. Нареченому можна підібрати білий костюм із синьою краваткою і бутоньєркою. Нареченій варто вибрати біле весільне плаття з яскравим синім акцентом: поясом, елементами декору. Втім якщо весілля відбудеться на пляжі, будуть цілком доречні короткі весільні сукні. Зробіть ставку на яскраве і незвичайне взуття: сині босоніжки або туфлі виглядатимуть ідеально. Для прикраси волосся підійдуть яскраві стрічки, хитромудрі шпильки з черепашками або яскравими каменями, красиві обручі.

Перед фотосесією або банкетом можна урізноманітнити костюми додатковими елементами: для нареченого вибрати оригінальний капітанський кашкет, нареченій – смугастий капелюшок.

Якщо наречена вибрала для себе біле або блакитне плаття, своїх подружок вона цілком може одягнути в сині сукні, доповнивши вбрання контрастними букетами. Друзі нареченого будуть цілком органічно виглядати в смугастих сорочках. Звичайно, далеко не у кожного гостя є можливість підібрати саме «морський» одяг, тому заздалегідь попросіть їх прийти в одязі білого, синього або бежевого кольору – це найпоширеніші тони, які є в гардеробі у кожного.

 

Букет нареченої

Дуже вдало буде виглядати букет з черепашок – тут уже все залежить від фантазії флориста: ракушки, перлини, морські зірки, водорості – для оформлення букета підійдуть всі «дари моря».

 

Оформлення залу

Основна кольорова гама: білий, синьо-зелений та блакитний колір. Можна драпірувати зал яскравими стрічками або тканиною: драпіровку синього кольору пустити по низу – це символічне зображення моря, а зверху зробити білі вітрила. У кутку ресторану гармонійно вміститься бутафорський штурвал, на стіну можна повісити якір, фігурки русалок, дельфінів, морську рослинність. Не зайвими будуть і тематичні плакати, картини або постери.

Заздалегідь подбайте і про декорації для фотозйомки: аксесуари точно не будуть зайвими. Вам знадобиться капітанський кашкет, безкозирка, бінокль, ретро-парасолька й інші елементи, які нагадують про море.

Стільці обтягніть чохлами і перев'яжіть яскравими синіми стрічками. На столах розкладіть сині серветки, поставте композиції з черепашками, морськими зірками, перлинами. Дуже красиво виглядатимуть свічки, які плавають у воді.

 

Весільне меню

Віддайте перевагу легким овочевим закускам і основним стравам з риби, мідій, кальмарів, креветок, омарів та інших мешканців морських глибин.

 

Весільний кортеж

Для прикраси автомобілів підійдуть блакитні і білі стрічки, імпровізовані рибацькі сітки, квіткові композиції в синьо-білих тонах, морські зірки і раковини. Ззаду замість номерів можна причепити якір, а на даху встановити штурвал.

 

Весілля у морському стилі – це завжди дуже цікаво і оригінально, прикладіть трохи зусиль – і результат перевершить всі ваші очікування!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему