Поради

Джинсове весілля

Джинсове весілля

Ультрамодні тематичні весілля зараз на піку популярності. Такі церемонії запам'ятовуються, вони нестандартні й прекрасно підходять для молодих і неординарних пар. Здавалося б, що незвичайного може бути в повсякденному одязі, адже в ньому ходить кожна друга людина? Насправді, якщо дотриматися всіх нюансів, таке свято має всі шанси стати найбільш оригінальним, воно подарує найтепліші спогади як молодятам, так і їх гостям.

 

Таке весілля – економічно вигідний варіант і для молодят, і для їх гостей, адже гостям немає потреби купувати спеціальні тематичні вбрання, а наречений і наречена можуть зробити левову частку прикрас своїми руками. Джинсове весілля – це ще й яскрава й емоційна фотосесія  у незвичайних місцях. Урізноманітнити фотографії можна за допомогою красивих і оригінально прикрашених джинсовою тканиною аксесуарів: парасольок, накидок, келихів, саморобних трояндочок й інших елементів. Цікаво неабияк, а головне – недорого.

 

Запрошення на «джинсове весілля»

Запрошення своїми руками можна зробити зі звичайного паперу, прикрасивши їх мереживом або оригінальною аплікацією зі старих джинсів. Можна обійтися і звичайними сувоями, перев'язаними шматочком джинсової тканини або витримати запрошення в синіх тонах.

 

Вбрання молодят

Якщо ви обрали джинсове весілля, це не означає, що ви обмежені у виборі нарядів. Наречений може одягнути брюки з джинсової тканини і доповнити його верхом на свій розсуд: це може бути класична сорочка або теніска, футболка з принтом, джинсовий жилет в тон брюк.

Якщо ваш вибір припав на темно-сині, голубі або сині джинси, варто віддати перевагу білій сорочці – вона буде чудово з ними поєднуватися, сірий колір буде здаватися сумовитим, а чорний і зовсім похмурим. Зі смугастими, картатими або яскравими сорочками потрібно бути обережними, оскільки вони можуть не гармоніювати з вбранням нареченої, і пара виглядатиме неприродно.

Що стосується вбрання нареченої, тут справа виглядає інакше. Рідко дівчата наважуються йти на власне весілля в звичайних джинсах, тому саме час вирушати по магазинах або в ательє в пошуках відповідного одягу. У колекціях сучасних дизайнерів раз у раз з'являються нестандартні та оригінальні варіації весільних суконь, в тому числі і з джинсового матеріалу.

Дуже ефектно виглядатиме наряд з джинсовим туго зашнурованим корсетом і багатошаровою спідницею. Можна і зовсім обмежитися білим сарафаном, наверх якого одягнути стильну коротку джинсову курточку. Якщо ви хочете заховати відкриті плечі, можна підібрати в колір спідниці витончене болеро. Красиво виглядають вбрання та А-силуету, такий фасон дуже простий і витончений, особливо, якщо в ньому присутній ефект градієнта: коли один відтінок поступово переходить в інший. Приміром, від білого корсета до темно-синього нижні краї сукні. Комбінезони та ультракороткі спідниці краще відкласти до кращих часів, аж надто тривіально вони виглядатимуть.

Якщо хочеться витримати стиль в усьому, доведеться пошукати і оригінальне джинсове весільне взуття. А ось прикраси повинні бути контрастними: яскравий пояс і сумочка будуть якраз до речі. Вони пожвавлять образ нареченої і зроблять його більш святковим.

 

Букет нареченої

Букет нареченої не повинен бути надмірно химерним. Ідеальним буде поєднання білого і синього кольору, також можна доповнити його ніжно-бузковими і блакитними квітами. Крім традиційних троянд, можна вибрати іриси та матіоли. Красиво виглядатиме і флористична композиція з польових квітів.

 

Весільний кортеж

При оформленні весільного кортежу також бажано дотримуватися синьо-біло-блакитної колірної гами. Декорувати машину можна виробами із джинсової тканини, стрічечками, живими і штучними флористичними композиціями, тканиною та іншими елементами – головне, щоб у результаті процесія виглядала легко і завзято.

 

Місце проведення

Вибір місця проведення залежить від ваших уподобань і, зрозуміло, погодних умов. Цікавим варіантом стане святкування в шатрі або сільському будиночку, можна зупинити свій вибір на скромному пікніку на природі. Все має бути максимально просто, але одночасно стильно.

Якщо ви обрали один із закладів в місті, можна просто декорувати його в біло-блакитних тонах, а елементи із джинсової тканини будуть нагадувати гостям про тематику свята.

 

Весільне меню

У весільне меню повинні входити ситні, але прості страви національної кухні, особливо це важливо для весілля в стилі кантрі: смажене м'ясо, велика кількість овочів і фруктів, джин, віскі обов'язково варто поставити на стіл.

Кульмінацією вечора стане весільний торт. Сучасні кондитери можуть творити справжні шедеври, тому спекти «джинсовий» торт для них не складе труднощів. Прикрасити його можна квітами з крему, намистинками або фігурками нареченого і нареченої в джинсовому одязі.

Обов'язково заздалегідь продумайте і сценарій вашого джинсового весілля: активні конкурси і танці теж мають бути тематичними. Нехай тамада на один вечір перетвориться у «шерифа» і вигадає оригінальні забави в ковбойському стилі. Конкурс на виявлення найвлучнішого стрілка, вміння кидати ласо, протриматися в сідлі, розшукати втікача «злочинця» за прикметами і т. д. Дуже оригінальним ходом стане запрошення музикантів, які розважатимуть присутніх музикою в стилі кантрі, — вони створять необхідну атмосферу на святі. Фантазуйте і втілюйте свої ідеї в життя – і ваше джинсове весілля стане незабутнім!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему