Поради

Голуби на весіллі: зворушлива фотосесія

Голуби на весіллі: зворушлива фотосесія

На зміну низці сірих буднів в життя кожної людини приходять свята, і тоді все навколо розквітає яскравими фарбами, наповнюється радістю і щастям. Іменини та хрестини, дні народження та ювілеї, Новий рік і 8 Березня... Всього не перелічити, однак є свято особливе, воно виділяється з барвистого ряду наших спогадів своєю значимістю і урочистістю, і ця подія – весілля.

 

Існує чимало весільних звичаїв, але особливо популярним серед молодят-романтиків є синхронне випускання в небо білих голубів. Коли злітає пара білосніжних птахів, які знаходять свободу, але як і раніше залишаються разом, що захоплює кожного з присутніх своєю красою і символічністю, а нареченим запам’ятається назавжди.

Окрім того, із цим зворушливим моментом свята пов'язана поява такої прикмети: якщо першим в небо полетить голуб нареченої, відзначений рожевою стрічкою, первістком в родині буде дівчинка, а якщо лідирує голуб із синьою стрічкою – обов'язково народиться хлопчик.

Який момент вважається найкращим для того, щоб птахи злетіли вгору? Найліпше це зробити на виході із рацсу, що стане своєрідним символом прощання молодих з холостяцьким життям і рідною домівкою.

Щоб запуск голубів на весіллі був дійсно видовищним і зберігся не тільки у ваших спогадах, а й на весільних фото, не варто поспішати відпускати птахів у небо. Спочатку сфотографуйтеся з ними в руках, а потім попросіть фотографа перевести свій фотоапарат в режим фоторяду –  так ви зможете вибрати найбільш вдалі знімки для друку.

Деякі наречені бояться, що голуб забруднить сукню, тому відмовляються від цієї романтичної традиції, однак такі страхи безпідставні, оскільки за день до церемонії голубів не годують.

Поцікавтеся у представника фірми, що передає вам голубів, як найкраще з ними поводитися. Головне, про що вам необхідно пам'ятати: не здавлюйте птахів занадто сильно і не поспішайте, відпускаючи їх у небо, адже повторно голуби позувати вже не будуть.

Отже, такий символ любові й вірності, як голуби, без сумніву, прикрасить ваше свято, віщуючи молодим довге і щасливе життя удвох, бо союзи цих красивих птахів зберігаються до кінця їхніх днів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали