Поради

Танець молодят: вишукано і романтично

Танець молодят: вишукано і романтично

Весілля ніяк не може обійтися без шикарного плаття, вишуканої зачіски та святкового застілля. Нічого не забули? Ну, звичайно, танець молодят! Хочете самі отримати задоволення і вразити гостей? Тоді поставтеся до цього атрибуту церемонії так само серйозно, як і до організації всього свята.

 

Танцювати можна все: від королівського полонезу і пристрасного танго до запального рок-н-ролу. Правда, якщо ні наречена, ні наречений ніколи не займалися танцями, краще все-таки зупинитися на класичному вальсі: рухи не найскладніші, а враження просто неймовірне. Для того, щоб остаточно визначитися із жанром, можна подивитися кілька відео весільних танців – це допоможе врахувати всі нюанси, оцінити складність обраної композиції і власні сили.

Вибираючи танцювальний напрямок і музику, обов'язково потрібно враховувати фасон весільного плаття. Танцювати рок-н-рол в криноліні, м'яко кажучи, не дуже зручно, а відверте міні зовсім не годиться для вальсу. Те ж саме, до речі, стосується і нареченого: строгий костюм абсолютно точно завадить йому станцювати бугі-вугі або, наприклад, румбу. Для того, щоб бути по-справжньому красивим і видовищним, танець ні в якому разі не повинен конфліктувати зі стилем і образом молодят. Втім можна ніяк не обмежувати себе у виборі і просто приготувати спеціальне вбрання для виступу. Весілля з перевдяганнями, до речі, абсолютний тренд останніх років. Крім того, при постановці танцю обов'язково повинні враховуватися розміри приміщення: рухи, які підходять для великих залів, категорично не годяться для камерних майданчиків.

Готуватися до весільного танцю треба починати задовго до одруження. Мінімум, який потрібно на освоєння танцювальних па людям без хореографічної підготовки, – 10 занять по годині. Але краще постаратися викроїти час для 15 репетицій: саме стільки зазвичай потрібно для того, щоб відпрацювати рухи до досконалості. Займатися краще у весільному взутті: якщо туфлі ще не купили, або хвилюєтесь, що зіпсуєте, можна репетирувати у схожій моделі. Є й інший варіант: можна виконати весільний танець босоніж. По-перше, романтично, по-друге, дотепно, а по-третє, практично – ніякі каблуки не зможуть зіпсувати виступ героїв свята.

Проте, що б не вибрали молодята, можна не сумніватися в тому, що весільний танець назавжди залишиться для них одним з найрадісніших, яскравих і романтичних спогадів. А заради цього, безумовно, варто постаратися!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему