Поради

Весільний альбом – хранитель пам'ятних моментів

Весільний альбом – хранитель пам'ятних моментів

Отримавши весільні фотографії, молодята з трепетом розглядають їх, згадуючи щасливі, хвилюючі або кумедні моменти. Нерідко виникають суперечки, як зберігати фотографії? Залишити їх в електронному вигляді або роздрукувати? Фотографії в електронному форматі можна переглянути лише на комп'ютері. А ось створення весільного альбому може подарувати вам незабутні хвилини радості.

 

Існує чимало видів альбомів для зберігання фотографій.

Класичний фотоальбом – велика книга в твердій палітурці з дуже щільними сторінками, прокладеними калькою або цигарковим папером. При виготовленні таких альбомів використовують високоякісні матеріали, які не тільки не зашкодять фотографії, але і збережуть їх у первісному вигляді на довгі роки. Для обкладинки використовують натуральну або штучну шкіру, оксамит або інші види тканини. Для кріплення фотографій застосовується спеціальний клей, стікери або куточки. Одна з переваг такого альбому – можливість компонувати на одному аркуші фото різних розмірів. Якщо ви хочете мати солідний, в класичному стилі весільний фотоальбом, краще купити саме такий варіант.

Якщо ви віддаєте перевагу більш сучасному стилю, то можете вибрати магнітний фотоальбом. Листи в таких альбомах щільні, а фотографії зберігаються під спеціальною плівкою. Ця тоненька плівочка не тільки утримує фото за рахунок статики, а й захищає їх від пилу і подряпин. Бажано не виймати фото з-під плівки, інакше можна пошкодити її, чи вона буде відставати від аркушів.

Найпростіший і дешевий варіант – альбом з кишеньками. Такий альбом не вимагає зайвих зусиль при оформленні, а фотографії можна міняти місцями, не боячись пошкодити плівку, як в магнітному фотоальбомі. Єдиний його мінус в тому, що там не передбачено місце для підписів.

Ще одне нове віяння – весільна книга. У такому альбомі фотографії повністю займають площу сторінки. Це дуже стильне і сучасне рішення, але і ціна такого альбому висока.

Для будь-якої пари створення весільного альбому – процес творчий, а результат радуватиме вас довгі роки.  Тихими сімейними вечорами, шелестячи сторінками альбому, ви будете згадувати про своє весілля і розповідати про неї своїм дітям, а потім і онукам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему