Поради

Весільні подарунки гостям

Весільні подарунки гостям

На весільному святі молодята можуть не тільки самі приймати подарунки, а й дарувати маленькі сувеніри в якості весільних презентів гостям.

 

Бонбоньєрки

Найбільш вишуканим презентом буде витончена коробочка з декількома цукерками. Такий сюрприз, як бонбоньєрку, зазвичай кладуть біля тарілки гостя або на окремий столик, передбачений для сувенірів. Щоб сюрприз виявився ще й загадковим, в коробочку разом із шоколадними солодощами можна вмістити жартівливе пророцтво.

 

Магніти на холодильник

Цей недорогий, але обраний з любов'ю сувенір стане щоденним нагадуванням для друзів про ваше весільне свято.

 

Мило

Будь-якому запрошеному гостю припаде до душі ароматне мило в гарній упаковці. Користуючись ним, ваші близькі та друзі з трепетом будуть згадувати найкращі миті чудового свята.

 

Футболки

Якщо ви вирішили відзначати весілля, де збереться вузьке коло гостей, найкращим подарунком для них стануть футболки з оригінальними принтами. Ще більш цікаві будуть індивідуальні зображення, підготовлені для кожного гостя. Все у ваших руках, адже фантазії немає меж!

 

Блокноти

Красивий блокнот можна використовувати як записник або щоденник, в якому зберігатимуться всі необхідні замітки.

 

Кишенькові календарі

Кишеньковий календарик із зображенням вашої щасливої ​​пари стане надзвичайно милим подарунком для кожного гостя. Замовляючи такі сувеніри, можна попросити виділити дату весілля яскравим кольором, і тоді ніхто з ваших друзів і родичів не забуде привітати вас з річницею весілля.

 

Свічки

Ваші гості зможуть забрати зі свята трішки романтики, тепла і щастя, якщо ви подаруєте їм декоративні свічки, сповнені чарівним духом святкової атмосфери. Вони вже точно не будуть пролежувати в ящику стола.

 

Різні дрібниці

У цілому весільні подарунки, піднесені на весіллі гостям, можуть бути чим завгодно. Декоративні подушки та іменні капці, баночки з варенням та іграшки, яблука з випаленими серцями і навіть диск з улюбленими треками нареченої і нареченого, де в якості бонусу буде пісня з мелодією весільного танцю. А ще чимало різних дрібниць, які стануть у нагоді в господарстві і будуть приємними пам'ятними сувенірами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали