Поради

Що подарувати батькам на річницю весілля?

Що подарувати батькам на річницю весілля?

У кожного з нас є якісь особливо значущі свята, і день весілля – один з них. Його можна справді вважати Днем народження сім'ї та обов'язково відзначають разом з близькими і рідними людьми. І ось тепер, коли наближається чергова річниця весілля батьків, виникає складне питання: що подарувати?

 

Кожна річниця має своє значення у весільному календарі, і подарунки прийнято підносити відповідні. Приміром, двадцята річниця є порцеляновим весіллям. Вважається, що до цього дня весь посуд, подарований безпосередньо на весілля, вже розбився, і тому на річницю прийнято дарувати набори чашок або тарілок, статуетки або вази з порцеляни.

Можливо, у ваших батьків вже достатня кількість посуду, постільної білизни, побутової техніки та всяких дрібничок, а вам хочеться подарувати дійсно оригінальний і незабутній подарунок. Для таких ситуацій є кілька ідей.

Якщо дозволяють кошти – подаруйте їм «медовий місяць». Романтична подорож далеко від буденності, побуту і турбот буде дійсно хорошим подарунком. Тільки не потрібно дарувати «гарячу» путівку, оскільки, можливо, у ваших рідних на найближчі дні є якісь невідкладні справи або просто немає можливості взяти на роботі відпустку.

Якщо ж потрібно підібрати подарунок на більш скромну суму, подумайте про пам'ятні подарунки. Це може бути альбом сім'ї, в якому в хронологічному порядку будуть зібрані фотографії і якісь пам'ятні речі з кожного прожитого року в шлюбі. Тільки не забудьте залишити в ньому якнайбільше чистих сторінок на майбутнє. Можна також зробити аудіо- чи відеоальбом із записами найважливіших подій в житті сім'ї.

Але зовсім не обов'язково, щоб подарунок був сентиментальним і не приносив ніякої користі в будинку. Наприклад, можна купити звичайний порохотяг, нанести на його корпус прізвище родини і прикласти до нього інструкцію з текстом: «Нехай цей прилад допоможе вашій родині вбирати приємні та позитивні емоції».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали