Поради

Поради нареченій: що подарувати чоловікові на весілля

Поради нареченій: що подарувати чоловікові на весілля

Ще наші бабусі обов'язково готували весільні подарунки для своїх майбутніх чоловіків. Це могли бути вишитий пояс, сорочка або рушник, виконані власноруч. Пройшли роки, і багато сучасних наречених в день весілля вже не планують дарувати чоловікові нічого, крім себе коханої, обґрунтовуючи це тим, що він і так отримує найдорожче – руку і серце своєї дружини. Це, звичайно, так, однак варто замислитися над тим, що подарунок – це символ любові, і з його допомогою можна ще раз виразити коханому свої почуття.

 

Звичайно, дуже хочеться, щоб подарунок був пам'ятним і незвичайним, тому до його вибору слід поставитися з особливою увагою. Можна піднести те, про що коханий давно мріяв або пов'язати подарунок з його хобі. Однак приводів для подібних презентів попереду буде ще дуже багато, тому краще проявити винахідливість і подарувати щось зовсім особисте або оригінальне.

Досить незвичним презентом може стати портрет чоловіка, виконаний художником за його фотографією. А якщо наречений володіє хорошим почуттям гумору, то замість портрета можна зробити кумедний шарж, в якому смішно обіграються якісь його звички чи хобі.

Крім того, подарунок можна виготовити власноруч, наприклад, зв'язати коханому теплий светр, змайструвати або вишити картину-оберіг. Варіантів таких саморобних презентів можна придумати дуже багато, все залежить від умінь і фантазії нареченої.

Абсолютно несподіваним і цікавим подарунком стане написана на замовлення (або самостійно) пісня про ваші почуття. Виконати її можна як безпосередньо на весільному святі, так і після його завершення, вже один на один з чоловіком, якщо в тексті є щось зовсім інтимне і не призначене для чужих вух. При бажанні можна зробити професійний запис пісні в студії звукозапису і просто включити її.

А ще можна піднести особливий подарунок, найчастіше позбавлений практичності, але наповнений символічним змістом. Наприклад, вручити чоловікові одну половинку серця, а другу – залишити собі й пообіцяти один одному зберігати свої частинки вічно. Або ж придбати маленький замочок з ключиком і назавжди віддати «ключ від свого серця». Адже в день весілля практично всі стають романтиками, а подібні подарунки ще більше підкреслять силу почуттів і бажання пронести їх через усе життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему