Поради

Вибираємо обручки

Вибираємо обручки

Покупка обручок є дуже важливим етапом в організації весілля. Згідно з традиціями, турботу про покупку обручок повинен брати на себе чоловік, але ми, жінки, просто не в змозі утриматися від участі у виборі цієї символічної прикраси. Адже обручка вибирається на все життя і повинна не тільки зручно носитися, але і радувати, освіжаючи спогади.

 

Однак вибір обручки – справа не з легких. Існує чимало нюансів, продиктованих як традиціями, так і вашими особистими вподобаннями.

Обручки можуть бути різних видів: класичні із жовтого золота, різноманітні вироби з білого золота, а також з платини або титану; з вставками-смужками з інших металів, з дорогоцінними каменями, а також, виконані в унікальному дизайні, подвійні обручки, з різноманітною комбінацією металів, хвилеподібні обручки і багато інших. Зараз асортимент прикрас дуже різноманітний, однак найчастіше для прикраси обручок використовуються діаманти. Цей камінь символізує вічність і за правом вважається королем коштовних каменів. Вага діаманта вимірюється в каратах (1 карат – 0,2 г), ціна відповідно залежить від розміру.

При виборі обручки не потрібно зважати на модні тенденції, оскільки вона з вами буде все життя. Дуже важливим моментом при покупці обручок є їх розмір, особливо для тих пар, які одружуються через вагітність майбутньої дружини. Тому для чоловіка варто купувати обручку на піврозміру більшу, а для жінки, яка знаходиться в положенні, на піврозміру меншу, оскільки дуже часто вагітність супроводжується набряком кінцівок.

Обручка – це не просто красива прикраса, вона зберігає в собі глибокий сенс і має цінність не стільки з точки зору матеріальної вартості, скільки з точки зору пам'яті про дорогі серцю події. Це символ любові і вірності, а кругла форма прикраси вказує на нескінченність ніжних почуттів один до одного і показує оточенню, що серце людини зайняте.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему