Поради

Що робити, якщо тріснув екран сенсорного телефону

Що робити, якщо тріснув екран сенсорного телефону

Поширеною проблемою сенсорного мобільника є тріснутий екран. Це найбільш вразлива частина телефону. А проте проблема не настільки важка, як здається. Екран можна замінити, при чому заміна, як і новий екран, коштують не так уже й дорого.

 

Що робити?

Наскільки сильно пошкоджений телефон, візуально визначити важко. Звичайна подряпина або малопомітна тріщина можуть і не впливати на роботу телефону. Але якщо на екрані з’явилися плями, витікає рідина, потрібно негайно звернутися до сервісного центру. Самотужки захисне скло краще не замінювати, це повинні робити спеціалісти.

 

Полагодити чи продати?

Найкращим варіантом вирішення проблеми є діагностика телефону в сервісному центрі, аби виявити, чи є суттєві пошкодження. Якщо їх немає, фахівець порадить, яке скло купити, і здійснить його заміну.

Полагоджений телефон можна і продати, якщо боїтеся, щоб несправність не дала про себе знати в майбутньому. Проте ціна за телефон, який піддавався ремонту, буде нижчою, навіть якщо він працюватиме відмінно.

І все ж тріснутий дисплей – це далеко не така серйозна проблема, через яку варто міняти телефон. Краще захистити мобільник від можливих ударів і носити його в захисному чохлі, обережно дістаючи при цьому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему