Поради

Суперідеї для легкого чищення

Суперідеї для легкого чищення

Ці маленькі секрети допоможуть вам дивовижно полегшити прибирання.

 

1. Щоб столове срібло заблищало, його можна відчистити за допомогою солі, фольги та окропу. Просто помістіть срібло у фольгу, залийте окропом із сіллю і залиште на півгодини. Увесь бруд відчиститься!

 

2. Душова насадка часто брудниться вапняним нальотом, проте видалити його, виявляється, дуже просто. Оберніть насадку поліетиленовим пакетом, у який попередньо налийте оцет, і залиште так на всю ніч. Зранку просто протріть душову насадку – і все вапно відстане.

 

3. Диванні плями легко видаляються, якщо сприснути їх етиловим спиртом (70%). Потім потрібно протерти поверхню чистою губкою. Сміття, яке залишилося, зберіть жорсткою щіткою.

 

4. Щоб позбутися кліщів та інших мікробів, матрац бажано дезінфікувати. Найкраще зробити це за допомогою розпилювача із горілкою. Просто збризніть усю поверхню матраца. Таким методом можна додати матрацу аромату, якщо залити в розпилювач ароматизоване масло.

 

5. Іржу з гарячої поверхні металу можна легко видалити… звичайною цибулею. Обережно протріть цибулиною метал, тримаючи її у щипцях, щоб не обпектися. Окрім чистоти, цей метод забезпечить приємний смак наступним стравам.

 

6. Щоб видалити плями у ванній, спробуйте скористатися сумішшю із солі і грейпфрутового соку. Протріть нею усю поверхню ванної.

 

7. Міксер – чудова річ, яка може чиститися самотужки. Наберіть води, додайте миючий засіб, занурте туди і увімкніть міксер. За кілька секунд він стане чистим.

 

8. Вапно на склі легко видаляється за допомогою оцту.

 

9. Почистити жалюзі допоможе шкарпеток. Змочіть його в розчин білого оцту із водою у пропорціях 50% на 50% і протріть кожну планку.

 

10. Губна помада видаляється з одягу за допомогою лаку для волосся! Збризніть плями лаком і залиште на 10 хвилин, змочіть вологою губкою і прокрутіть у пральній машинці. Одяг буде чистим.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему