Поради

Основні весільні аксесуари

Основні весільні аксесуари

Як показує практика, найскладніше на весіллі – це не вибрати банкетний зал або cукню нареченої... Найскладніше – це врахувати всі дрібниці при оформленні весілля. Адже загальний стиль складається з дрібниць.

 

Весільні келихи

 

Весільні келихи – це, мабуть, перший посуд нової сім'ї. Тому молодята намагаються не тільки знайти красиву пару келихів на весілля, але і персоналізувати їх, зробити унікальними. Для цього можна взяти найпростіші келихи і розписати їх на свій розсуд, прикрасити стрічками або мереживом.

Найголовніше – не забути, що молодята, за традицією, розбивають келихи «на щастя». І буде дуже шкода, якщо після довгих пошуків і кропіткої роботи, красиві весільні келихи будуть розбиті вщент. Краще для цього випадку придбати келихи-дублери, які простіші й дешевші. А «ту саму» пару понести додому і берегти як сімейну реліквію.

 

Подушечка для обручок

 

Звичайно ж, подушечка для обручок, це не предмет першої необхідності на весіллі. У рацсі їх покладуть на красивий піднос і нічого страшного не трапиться. Але, погодьтеся, коли обручки лежать на милій подушечці, підібраній спеціально для вашого весілля... Це романтично і стильно. І такі дрібниці створюють настрій!

 

Коробка для грошей

 

Часи, коли тамада збирала гроші для молодят, поступово йдуть. Тепер прийнято ставити спеціальний ящик або коробку, куди кожен сам опустить свій подарунковий конверт або грошики до бюджету молодої сім'ї. А оскільки ящик стоятиме десь на видному місці, він буде частиною банкетного залу і повинен за стилем збігатися з його оформленням.

Зробити коробку для грошей своїми руками зовсім нескладно. Потрібно лише взяти готову картонну коробку і прикрасити її відповідно до вашого стилю весілля, обтягнувши тканиною або обклеївши кольоровим папером.

 

Весільні свічки

 

Можна вибрати прості великі свічки улюбленого кольору або замовити ексклюзивні весільні свічки на замовлення. Після весілля вони залишаться у вас вдома, оберігаючи домашнє вогнище і нагадуючи про приємні хвилини весільного свята.

 

Бонбоньєрки

 

Дуже мила традиція обдаровувати гостей, які прийшли на весілля, бонбоньєрками. Адже в такому разі, у кожного гостя залишиться приємний спогад про весільний день.

Що покласти в бонбоньєрки? Спочатку прийнято було класти маленькі цукерочки: льодяники, драже або зацукровані горішки. Але тепер частіше вибирають якісь практичні подарунки або маленькі сувеніри, які гості зможуть зберегти надовго. Це можуть бути носові хустинки з вишитою датою весілля, магнітики на холодильник, маленьке фігурне мило, невеликі свічки, кумедні керамічні фігурки, брелоки і т. д.

Роздаровують бонбоньєрки по-різному. Можна обійти всіх гостей з великим кошиком на завершення вечора, а можна просто залишити їх поруч з тарілкою кожного гостя ще до початку свята.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему