Поради

Замовляємо весільний кортеж

Замовляємо весільний кортеж

Коли вулицею величаво пливе весільний кортеж, рідко хто з перехожих залишається байдужим – всі зупиняються і, схвильовано посміхаючись, дивляться вслід.

 

Дівчата згадують голлівудські фільми, жінки повертаються думками в день власного весілля або ж думають, яким буде весілля їх дочки. І якщо такі сильні емоції весільний кортеж викликає у випадкових людей, можна уявити, яке задоволення він приносить безпосереднім винуватцям свята. Однак все це за умови, що кортеж буде організований правильно.

 

Від романтики до організації

Для організації кортежу правильніше буде звернутися до спеціалізованої транспортної фірми і укласти з нею контракт.

Для початку визначтеся, скільки машин взагалі вам буде потрібно, а для цього треба порахувати, скільки гостей з вами їде. І ось тоді пройдіться з представником фірми по автопарку та виберіть підходящі автомобілі.

 

Який же автомобіль вибрати?

Весілля влітку, крім всіх відомих плюсів, гарне ще й тим, що дозволяє вибрати для кортежу кабріолети. До речі, лімузини теж бувають з відкидним верхом – відтак ви можете реалізувати два заповітних бажання одночасно!

Головний автомобіль в кортежі належить нареченому: на ньому він їде «викуповувати» наречену і потім в рацс. У цей же автомобіль наречені сідають після вінчання. Тому машина нареченого домінує в кортежі – це і є наш розкішний альфа-автомобіль: лімузин, кабріолет, ретро-машина або просто найпомітніша в процесії комфортна іномарка. Наречена їде до рацсу і церкви в окремій машині. Зрозуміло, що вона повинна за статусом відповідати машині нареченого: не виглядати бідніше, але і не розкішніше.

Тепер про решту автомобілів. Ідеально виглядає кортеж, в якому машини однієї марки. Це відразу підкреслює і статус, і фінансове благополуччя молодої сім'ї, і просто виглядає стильно.

 

Прикраси

Гарно виглядає, якщо всі авто гостей прикрашені в єдиній манері і не занадто вирізняються. Слідуючи європейській моді, автомобілі все частіше прикрашають живими квітами. Для цього потрібен професійний флорист, щоб не тільки гармонійно підібрати квіти, але і знайти спосіб залишити їх свіжими на весь весільний день.

 

Альтернативні кортежі

Якщо ви готові на все, тільки щоб не робити своє весілля банальним, то можна дозволити собі кортеж з іншого транспорту. Так-так, зараз весільні фірми готові організувати для вас повітряні, водні, велосипедні кортежі. Це може бути кілька повітряних куль або човнів, які пливуть по міському ставку. Ну і, зрозуміло, для багатьох залишаються бажаним втіленням романтики карети під старовину з кінною упряжкою. Але при організації альтернативних кортежів молодята і гості значно більше залежать від примх погоди. Дощ, вітер, раптове похолодання – про це треба пам'ятати і мати при собі теплий одяг і парасолі, а нареченій та її подружкам зробити особливо стійкий макіяж і «залізобетонно» зафіксувати зачіски.

 

Корисні поради

Кортеж виглядає прекрасно, але якщо ви запросили на своє весілля не один десяток гостей, знадобляться мікроавтобуси або навіть автобус. Бажано також врахувати, як і коли будуть розвозити гостей після весільної вечірки по домівках.

Багато фірм пропонують набір додаткових послуг: шампанське і квіти в машини, напої та закуски, парасолі для дощу, столики і стільці для пікніків, сонячні тенти. Як правило, все це цілком корисні на практиці речі, про які самі ви, швидше за все, в запалі весільних турбот забудете. Тому придивіться до прайс-листу і подумайте: чи варто скористатися цими приємно-корисними доповненнями?

І, нарешті, останній нюанс: як увіковічнити цю чудову поїздку для нащадків. Можна попросити фотографа та відеооператора вести зйомку прямо в автомобілі і з нього: незважаючи на звичайну в цих випадках сумбурність, часто з поїздок виходять досить виразні кадри, які помітно пожвавлюють весільний альбом!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: транспорт
В тему