Поради

Обираємо транспорт на весілля

Обираємо транспорт на весілля

У процесі організації весілля питання переміщення займає лідируючі позиції, і багато молодят у паніці шукають підходящий варіант. Це може бути класичний лімузин, автобус, якась ексклюзивна машина або зовсім величезний вертоліт! Тут все крутиться навколо вашої фантазії, побажань і фінансових можливостей. Поїхали?

 

Класичний вид весільного транспорту – звичайно, лімузин. У наш час оренда лімузина давно перестала бути розкішшю, і практично будь-яка пара зможе дозволити собі такий шикарний засіб пересування за зовсім різними ціновими категоріями.

Стандартні кольори – білий і чорний, але деякі молодята хочуть відзначитися і вибирають яскраву оболонку: червону, рожеву, фіолетову і т. д. Іноді буває й так, що наречена взагалі підбирає колір весільної сукні під транспорт, тому обмежень у виборі такого автомобіля немає і бути не може.

Перш ніж вибирати автомобіль, необхідно точно знати кількість гостей. Якщо їздити по місту потрібно тільки вам і свідкам, то цілком підійде лімузин-седан. А для решти, наприклад, можна зняти зручні мікроавтобуси.

Завжди цікавтеся про спеціальні знижки та бонуси молодятам в тій чи іншій транспортній компанії. Точно визначте для себе час оренди лімузина – як правило, це мінімум 3-4 години. У разі 15-хвилинної «прогулянки» можна розглянути більш економічний варіант цього виду транспорту. Детально розпитайте про умови погодинного прокату, щоб підсумкова сума не виявилася для вас сюрпризом.

Щоб задовольнити всі свої потреби і не вибирати із залишків, потурбуйтеся про автомобіль заздалегідь. Оформляти заявку можна навіть за 10 місяців до свята.

Упевніться в надійності фірми, яка надає лімузини. Також обов'язково прочитайте договір між вами й транспортною компанією і детально з'ясуйте питання оплати – зазвичай, передоплата становить близько 20% від загальної суми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: транспорт
В тему