Поради

Їдемо красиво: прикрашаємо авто на весілля

Їдемо красиво: прикрашаємо авто на весілля

Автомобіль – такий же необхідний на весіллі атрибут, як сукня нареченої або костюм нареченого. Питання тільки в тому, як зробити його по-справжньому святковим? Якщо власних зусиль у вигляді стрічок та кульок вам не достатньо, то на допомогу прийдуть справжні професіонали.

 

Декоративні стрічки, штучні квіти, кульки і навіть м'які іграшки – в хід можна пустити все. Питання в тому, наскільки красиво в такому випадку буде виглядати весільний кортеж? Якщо сумнівів немає, то такий варіант дозволить заощадити.

Якщо ж проїхати по місту в день власного весілля хочеться з особливим шиком, звертайтеся до професіоналів. Більшість весільних агентств і фірм з прокату автомобілів пропонують такий вид послуг. Матеріалу можуть надати будь-яку форму, відповідний колір і розмір.

 

Як прикрашаємо?

Перше питання буде навіть не в тому, як прикрашати – спочатку варто вирішити, який автомобіль буде відданий в руки майстрів. Світлий чи темний? Милий автомобіль в стилі ретро або шикарний елегантний лімузин? Все це потрібно вирішити заздалегідь.

Пам'ятайте, що на весілля можна прикрасити не тільки капот або передній бампер автомобіля. Дах, дзеркала, багажник і навіть ручки дверей – весільний шик підійде для будь-якого елементу.

До речі, у професіоналів можна замовити одну композицію на дах або капот, а із дзеркалами і багажником впоратися самостійно. Пам'ятайте про основні поєднаннях відтінків – не варто змішувати невідповідні кольори.

В агентстві ціна декоративних композицій для авто може сильно відрізнятися залежно від матеріалів, які використовуються в оформленні, від складності замовлення і бажань замовника. Найдорожчим і трудомістким вважається ексклюзивність створюваного і флористика (свіжі квіти), а товар, використовуваний раніше, звичайно, може бути дешевшим.

У будь-якому випадку: і в живих квітах, і в звичних кульках-стрічечках – весільний автомобіль буде привертати увагу. Подбайте про те, щоб в головний день вашого життя транспорт виглядав не менш урочисто, ніж ви. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: транспорт
В тему