Поради

Весілля в стилі диско

Весілля в стилі диско

Секрет ідеального сценарію для весілля полягає винятково у виборі теми, яка продемонструє і підкреслить індивідуальність молодих. Тематику потрібно підібрати таку, щоб у захваті були не лише наречений з нареченою, але й їхні гості. Найбільш оптимальним для цього стане свято в стилі диско.

 

Старше покоління пам'ятає, що епоха диско відрізнялася легкістю і веселощами. Всі думали тільки про прекрасне майбутнє, а в моді були запальна музика і танці. Тому для весілля кращої тематики не придумати. Можна взяти в оренду звукове та світлове обладнання, що дозволить влаштувати по-справжньому яскраве і динамічне свято.

 

Тематика «диско» ідеально підходить для весілля ще й тому, що до цього сценарію достатньо легко підібрати вбрання. Наречена на такому весіллі повинна бути одягнена у щось кокетливе. Можна вибрати один із двох варіантів: або підібрати один легкий наряд, або на церемонію одруження одягнути традиційну сукню, а після неї переодягнутися у вбрання в стилі диско. Це може бути сукня, розшита блискітками і стразами, що переливаються. Взуття бажано на плоскій підошві, а в якості прикрас підійдуть великі сережки і товсті кришталеві браслети.

 

З вбранням нареченого доведеться пофантазувати. Костюм залежить від сміливості нареченого,а також від того, наскільки він готовий поринути у стиль диско. Можна поєднувати білий класичний костюм з чорною сорочкою. Якщо ж наречений не настільки сміливий, то традиційний темний костюм буде непогано гармоніювати з диско-вбранням нареченої.

 

Танці, вміло підібрані професіоналами, декор залу та оформлення сцени відповідно до задуманої тематики зроблять ваше весілля вражаючим. Музику краще вибрати з хітів 70-х. В якості подарунка собі і присутнім можна заздалегідь прорепетирувати свій перший танець під запальну музику диско. А для незабутнього завершення танцювального вечора варто замовити чудовий весільний салют. Це стане фінальним акордом яскравого свята, який подарує молодому подружжю і їх гостям приємні враження.

 

Однак не варто переоцінювати себе і влаштовувати свято в танцювальному стилі, якщо вам із самого початку це не до душі. Не підійде такий сценарій і серйозній парі. А ось для веселих, грайливих молодят цей варіант ідеальний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали