Поради

Що таке кейтеринг?

Що таке кейтеринг?

Ви вже вибрали місце проведення весільного банкету? Яка приваблива перспектива – дати волю уяві й влаштувати свято в старовинній заміській садибі, або ж організувати його в стилі лицарського турніру, яке гарантує чимало вражень. Але як смачно нагодувати і обслужити гостей в досить віддаленому місці?

 

Такий вид послуг існує, знайомтеся – кейтеринг. З англійської слово перекладається як «доставка провізії, громадське харчування». Нині поняття «кейтеринг» означає ресторанне обслуговування на виїзді. Це сервіс, що поєднує мистецтво готування смачних страв з вишуканим оформленням і ефектною подачею в обраному вами місці.

 

Які ж переваги кейтерингу?

– Організації, які надають послуги кейтерингу, візьмуть на себе всі турботи весільного банкету.

– Виїзний ресторан оснащений не тільки посудом і достатньою кількістю меблів, але і термоконтейнерами, тому можете бути спокійними – вся їжа буде потрібної температури.

 

– Висока мобільність. Ви можете замовляти обслуговування в будь-яких доступних місцях, фахівці з легкістю обладнають для свята узлісся, театральне фойє чи навіть вертолітний майданчик. У хорошій кейтеринговій компанії офіціанти, бармени та розпорядники – досвідчені професіонали, які вміють працювати при будь-яких обставинах;

 

– Комплексність послуги кейтерингу. Крім банкету, на весіллі потрібен додатковий сервіс: музичний супровід, цікавий сценарій, оформлення інтер'єру, спеціальне освітлення і феєрверки. Ваше завдання – вибрати стиль, концепцію заходу та обговорити суму бюджету, все інше – турбота кейтерингової компанії.

 

Цей надзвичайно зручний вид послуг дає можливість надихатися будь-якими ідеями проведення весілля. Адже хочеться відсвяткувати цікаво і незвично: так, щоб найщасливіший день в житті залишив максимум вражень. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему