Поради

Оригінальні ідеї для дівич-вечора

Оригінальні ідеї для дівич-вечора

Вважається, що дівич-вечір перед весіллям потрібен для того, щоб у нареченої був шанс в останній раз, як слід відпочити, нагулятися і попрощатися з вільним життям. Під час дівич-вечора наречена може вдосталь повеселитися, потанцювати, поговорити з подругами і провести час так, як хочеться або давно хотілося.

 

Дівич-вечір краще не проводити напередодні весілля, інакше й сама наречена і її подруги будуть виглядати вкрай втомленими і невеселими. Таке свято можна провести і за тиждень до одруження. Якщо є бажання і кошти, то можна організувати кілька дівич-вечорів у різних компаніях: на роботі, для близьких подруг, з родичками.

Дівич-вечір можна провести де завгодно: в кафе або танцювальному клубі; в лазні чи сауні; на природі, навіть просто в себе вдома.

 

Нічний клуб

Якщо наречена бажає відпочити неодмінно «як годиться», можна зробити запас спиртних напоїв, запросити стриптизера-чоловіка або масажиста, піти з подругами в нічний клуб і весело провести час.

 

З легким паром

Ідея для дівич-вечора в лазні чи сауні стала особливо популярна останнім часом. Не витрачаючи великих коштів, можна дозволити собі відпочинок в приємній компанії. Організувавши дівич-вечір в сауні, у вас з'явиться можливість насолодитися SPA-процедурами.

 

На природі

Не менш популярною ідеєю є дівич-вечора на лоні природи. Таке свято можна влаштувати в будь-який час року. Навесні можна запускати кораблики, влітку – влаштувати купання в річці, восени – здорово погуляти по золотому лісі, взимку – покататися на лижах, санках, ковзанах. Перекусити в такому випадку можна шашликом і заздалегідь приготованими бутербродами.

 

Завжди у формі

Якщо наречена займається спортом, можна провести дівич-вечір у фітнес-клубі або навіть організувати невеликий спортивний захід. Все, що вам знадобиться, – закупити безалкогольні напої та легкі закуски.

 

Дім

Ідеї ​​для дівич-вечора в рідних стінах теж можуть порадувати і наречену, і її подруг. Зібравшись разом, дівчата можуть влаштувати широке і смачне застілля, провести вечір хорового співу під гітару або караоке, вдосталь натанцюватися, поворожити на суджених, придумати різні конкурси з фантами та й просто поговорити.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему