Поради

Як провести дівич-вечір вдома?

Як провести дівич-вечір вдома?

Дівич-вечір вдома – відмінний спосіб добре повеселитися зі своїми подругами і розважитися напередодні весілля. І якщо ви вирішили все-таки влаштувати його вдома, то потрібно підготуватися, як слід.

 

У першу чергу, слід продумати список гостей. На дівич-вечорі повинні бути тільки найближчі подруги, які щиро раді за вас. Якщо ви проводите дівич-вечір вдома, то це зовсім не означає, що не потрібно надсилати запрошення. Навпаки, вони можуть бути перепусткою на вашу вечірку. Запрошення можна цікаво оформити, якщо вечірка тематична. Тут працює тільки ваша фантазія.

Якщо Ви живете з батьками, то необхідно подбати про те, щоб вони пішли з дому в потрібний день. Але зробити це можна делікатно, наприклад, подарувати батькам квитки в театр на цей день або замовити для них столик в якомусь затишному ресторанчику.

Далі слід продумати сценарій дівич-вечора. У сценарій можуть входити і застілля, і танці, і веселі конкурси. Можна влаштувати вечір гадань. Наречена може дізнатися, чи буде вона щаслива в шлюбі, скільки у неї буде дітей. Хороша ідея для дівич-вечора вдома: влаштувати перегляд улюблених фільмів.

Один з найпоширеніших варіантів, як провести дівич-вечір вдома – це репетиція викупу. Можна обговорити наряди, зачіски, конкурси для нареченого. Ще одна цікава ідея – це повернутися в минуле: влаштувати «солодкий стіл» і згадувати все, що було доброго в незаміжньому життя, нехай кожна подружка нареченої розповість, що її пов'язує з винуватицею свята.

Відмінний спосіб повеселитися – влаштувати тематичну вечірку, наприклад, в стилі ретро, «карнавал в Ріо», грецька вечірка, хвилина слави, коктейль-вечірка, китайський вечір, піжамна вечірка, СПА-вечірка. Кожна дівчина в цьому випадку повинна ретельно продумати свій образ або підготувати який-небудь цікавий номер. Дайте волю своїй фантазії і додайте трохи творчості. Адже тільки від вас самих залежить, запам'ятається вам дівич-вечір на все життя чи ні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему