Поради

Масла для збільшення і пружності грудей

Масла для збільшення і пружності грудей

Жіноча шкіра – це наче обкладинка, яка видає усі секрети. За недостатнього догляду вона виглядає несвіжо та непривабливо. Особливий «біль» – шкіра грудей, бо у цій зоні вона особливо чутлива. Внаслідок втрати пружності молочні залози обвисають, тож жінки здавна випробовують різні способи надовго зберегти принади красивими та навіть збільшити їх.

Є кілька загальних секретів: аби зберегти перса підтягнутими потрібні догляд, масаж та живлення. Ідеальними засобами для цього є рослинні масла та ефірні олії, які дарують красу природи.

Ефект від олій надзвичайний: вони допомагають тримати молочні залози в тонусі, зробити їх шкіру еластичнішою, припідняти бюст та зберегти його від розтяжок. Масла повернуть тонус перс та надовго збережуть їх молодість, а як бонус – ще й збільшать розмір жіночих принад.

Олії для грудей
Олії для грудей

У цій публікації ми з’ясуємо, які масла зарекомендували себе із найкращого боку,  чим вони хороші та як правильно їх наносити на тіло.

Чому масла корисні для грудей

У синтетичних речовин масла та ефірні олії виграють за низкою критеріїв, що сподобаються навіть найприскіпливішим користувачкам косметики. 

  • Рослинні масла те ефірні олії – повністю природній продукт, у їх складі ви не знайдете ні «єшок», ні консервантів, ні ГМО. Виготовлені із екологічної сировини масла мають низькі алергенні властивості та не підійдуть лише у випадку індивідуальної непереносимості. Проте у випадку алергії на конкретну рослину варто просто обрати інший вид олії. 
  • Особливість виробництва. Природні масла отримують через холодний віджим, тому речовини зберігають усі свої плюси. Завдяки тому, що сировина не піддається обробці при високій температурі, масла зберігають максимум вітамінів та мікроелементів, котрі через шкіру потрапляють до тканин молочних залоз, живлять їх ріст та пружність. 
  • Легка текстура. Завдяки консистенції та помірній жирності масла – ідеальний варіант для нанесення. Воно не потребує значних зусиль, текстура дозволяє рівномірно розподілити масла по шкірі грудей та добре проникати у їх товщу. 
  • Природній зволожувач. Масла мають відмінні зволожуючі властивості – окрім ліфтингу та живлення, олії прекрасно наситять покриви без додаткових засобів. Швидко поглинаючись, вони забезпечують стійке відновлення клітин шкіри, особливо якщо нанесення поєднати із масажем зони декольте. 

Корисними властивостями також володіють ефірні олії, котрі лише підсилюють дії масел. З ефірних олій та масел у суміші легко виготовити домашні креми для догляду за декольте, найкращі олії – фенхелю, іланг-ілангу, лаванди, герані та вербени.

Як правильно наносити масла

Не можна стверджувати, що якщо масла нанести іншим чином, вони не матимуть результату. Однак є рекомендації, які дозволять його посилити.

По-перше, не варто втирати масла у багато шарів та настирними рухами – це не сумуватиме ефект їх дії. Окрім того, робити це треба на чисту шкіру, наприклад, після теплого душу. Залишки масел не змивайте – за декілька хвилин покриви їх поглинуть. 

Як правильно наносити масла на грудей
Як правильно наносити масла на грудей

Основних способів нанесення три: масаж, маски чи контрастний компрес.

Масаж – дуже приємний та дієвий метод зберегти пружність шкіри грудей. З маслом його роблять так: невелику кількість олії нанесіть на руку, додайте ефірних олій для запаху та розтирайте бюст зверху до низу. Продовжувати це необхідно круговими рухами, періодично припіднімаючи залози. Не забувайте про частину між персами, котрій також варто приділити увагу, для профілактики продовжте розминати зону під руками, адже усі м’язи тут – взаємопов’язані.

Дуже важливо, що масаж має бути ніжним – не тисніть надто сильно, це аж ніяк не сприятиме підвищенні пружності. Слухайте своє тіло, продовжуйте пестити його впевненими рухами та красива шкіра і шикарний бюст вам гарантований.

Маски для шкіри грудей вимагатимуть більше вигадливості та часу, але забезпечать шикарний ефект.  Приготуйте суміш кількох масел, поєднайте тверду текстуру та олію (наприклад, лляну олію та масло ши). Рекомендують крапнути декілька краплин ефірних олій. Як компоненти маски можна використати й інші природні складники – глини, імбир, який посилює кровообіг тощо.

Особливість нанесення у тому, що процес продовжують м’якими рухами, а поверх неї потрібно обережно накласти поліетиленову плівку, яка посилить зігріваючий ефект. Аби збільшити перса, продовжуйте тримати маску принаймні пів години, а краще  – 40 хвилин.

Останній спосіб – контрастний компрес – найскладніший, проте найкорисніший для шкіри. Знадобляться власне масла та ефірні олії, паперові рушнички чи великі серветки та холодна вода. Суміш масел підігрівають до температури тіла та просочують нею рушничок, який повільними рухами накладають на шкіру грудей на півтори хвилини.

 Тим часом іншу паперову серветку замочіть у холодній воді та опісля покладіть на перса на 20 секунд. Потім ще 6-7 разів продовжуйте зміну компресів – контраст температури посилить кровотік у зоні декольте і забезпечить поглинання масел, що нададуть пружності.

ТОП-5 масел для збільшення грудей та підвищення їх пружності

Враховуючи різноманіття пропозицій на косметичному ринку важко не розгубитися. Адже промисловість продукує величезну кількість видів масел, котрі продавці наділяють ледь не чудодійними властивостями. Проте дійсно є масла, що довели свою дієвість у питаннях збільшення бюсту та покращення пружності шкіри.

Лляне масло

Лляне масло – це, безперечно, №1, експерт серед природних олій у питаннях догляду за молочними залозами, підтягуванні їх пружності. Про властивості лляної олії знали наші предки, які застосовували її для збереження краси задовго до виникнення косметології. Лляна олія щільна за структурою, часом дещо тягуча, її додають у натуральні креми та ліфтинги. Для масажу зони декольте вистачить столової ложки такої олії.

Через особливості структури лляне масло застосовують як базу. Рецепт маски для красивих жіночих принад такий: 2 ст. л лляної олії змішати із 1 ч. л цукру, 1 ст. л пекарських дріжджів та 2 ст. л сметани або вершків, підігріти на водяній бані.  Суміш плавними рухами потрібно накласти однорідним шаром та продовжувати тримати пів годити, потім змити теплою водою та м’якими рухами нанести живильний крем.

Лляне масло для грудей

Лляне масло для грудей

До слова, лляну олію також можна вживати у їжу – наприклад, заправляти нею салати. Це покращить стан нігтів, волосся та шкіри.

Масло зародків пшениці

У топі у жінок, як і лляне. Основна фішка цього масла – омолоджувальна дія, яка стимулює оновлення шкіри, повернення її пружності та гладкості. Це масло запобігає віковим змінам, довше зберігаючи покриви молодими.  Для масажу  рекомендують змішувати його із текстурно легшими оліями.

Щоб приготувати маску візьміть 2 ст. л цього масла, а також по 1 ч. л персикової, оливкової та абрикосової олій. Підігрівши суміш нанесіть її на шкіру бюсту губкою і добре потріть цю зону. За пів години протріть зону серветкою.

Мигдалева олія

Про користь цієї олії в один голос твердять і косметологи, і дерматологи. Має чудові антивікові властивості – запобігає утворенню складок шкіри, її сухості та шершавості. Також масло містить низку антиоксидантів, важливих для пружності шкіри.

Для масажу візьміть 2 ч. л мигдальної олії та втирайте повільними рухами у шкіру грудей. Проведіть процедуру перед сном, вона матиме ще більший результат. Можна ще приготувати таку маску: 2 ст. л олії змішати з краплею трояндової олії та кількома краплями масла лаванди та добре розтерти шкіру. Залишити на пів години.

Мигдалева олія для грудей
Мигдалева олія для грудей

Масло хмелю

Містить у своєму складі фітоестрогени – аналоги гормонів жіночого організму. Завдяки високому вмісту спеціальної речовини лупуліну та вітамінів масло показало прекрасний ліфтинговий ефект та стимулювання збільшення декольте. Для нанесення на шкіру грудей підігрійте 1-2 ч. л масла та бережно втріть його в шкіру.

Оливкова олія

Ще один лідер за корисними властивостями для збереження пружності та збільшення грудей. Має також омолоджувальну дію, а рідка текстура дозволяє просто наносити та чудово поглинатися.

Рецептів масок на основі цієї чудодійної олії чимало.  Наприклад, в 2 ст. л треба додати 5 крапель ефірної олії троянди та розтерти цим шкіру, або ж зробити компрес на півгодини.

Інша маска за базу використовує суміш оливкової та олії виноградних кісточок (по 1 ч. л), яку міксують із кількома краплями ефірних олій мандарину та лаванди. Загалом, підійде будь-який вид  – головне орієнтуватися на свої смаки.

Оливкова олія для грудей
Оливкова олія для грудей

Не забувайте: головне правило процедур – регулярність. Не потрібно чекати диво-результату за 1-2 процедури, лише постійний догляд за цією зоною з використанням масел та олій дозволить збільшити перса та зробити їх пружнішими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Груди, Здоров'я, жінки
В тему