Поради

15 ідей сюрпризів для коханого чоловіка

15 ідей сюрпризів для коханого чоловіка

Напевне кожні стосунки із часом втрачають присмак новизни, тож теплі почуття потрібно постійно підживлювати. Чоловіку це зробити простіше: сюрприз у вигляді букету квітів, які любить обраниця,  чи мила листівка точно стануть приємним подарункам. Однак і жінкам не варто забувати про подарунки для коханого.

На перший огляд суворі мужчини так само люблять увагу. Тому вашому коханому варто робити сюрпризи, аби зачарувати, здивувати та подарувати йому та собі гарний настрій.

Пропонуємо ідеї сюрпризу для чоловіка: ви можете обрати готовий подарунок, знаючи що він любить, чи зробити власноруч – презент нічого не коштуватиме, але якнайкраще покаже вашу любов до половинки.

Сюрприз чоловіку своїми руками

Перевагою подарунка, зробленого власноруч, є  емоційна цінність. Адже чоловік зрозуміє – це не просто річ, адже кохана вклала у її створення натхнення, а також душу та майстерність.

Варіантів, як зробити сюрприз власноруч – безліч. Питання лише у вашій терплячості, фантазії та готовності творити.

Подушка-серце із вишивкою

Для виготовлення милого подарунка знадобиться трохи синтепону, м’яка тканина на кшталт велюру та нитки для вишивання. Виріжте із тканини два однакових шматки у формі серця та акуратно зшийте їх по краях. Коли залишиться щілина розміром 5 см, накладіть всередину наповнювач та дошийте до кінця. На такій подушечці вишийте невеличке зізнання, за що любите вашого обранця.

М'яка іграшка своїми руками - оригінальний сюрприз для чоловіка
М'яка іграшка своїми руками - оригінальний сюрприз для чоловіка

В’язані сюрпризи

Чудово, якщо жінка вміє працювати спицями, бо спектр подарунків значно розширюється. Наприклад, в можете зв’язати теплий зимовий шалик, рукавички чи навіть шапку. Схеми до таких виробів запросто знайти в інтернеті. Ба більше – деякі вироби виготовляють без участі спиць. Для цього знадобиться кілька відеоуроків та вільних вечорів. Щоб ефект сюрпризу був яскравішим, оберіть улюблений колір чоловіка.

Теплий фетровий подарунок

Для дому вашому чоловіку підготуйте тапочки, які легко зшити із фетру. Підготуйте матеріал, міцні нитки та тканину типу штучної шкіри задля обробки підошви. Всього за декілька днів ви без проблем зробите прекрасний виріб. Оскільки фетр досить жорсткий, для його обробки знадобиться шило.

Цей сюрприз чудовий ще й тим, що кожного дня, повертаючись додому, чоловік взуватиме улюблені капці та згадуватиме, що їх зробила для нього кохана.

Домашні тапочки - класичний подарунок для чоловіка
Домашні тапочки - класичний подарунок для чоловіка

Шкіряні сувеніри

Прекрасним варіантом сюрпризу є брелок зі шкіри, або ж браслет чи ключниця. Ці речі стануть улюбленими талісманами для коханого. Для їх виготовлення придбайте шкіру (невеликий шматок буде коштувати небагато), спеціальні нитки для обробки, а також необхідну фурнітуру. Усі вказані вище варіанти сюрпризу легко зробити за декілька днів.

Домашнє СПА

Можна приготувати для вашого обранця релаксуючий подарунок – СПА-процедури удома. Коли чоловік повернеться із роботи, влаштуйте для нього незвичний сюрприз. Підготуйте ароматичні олії, розслабляючу музику, піну для ванни із улюбленим ароматом та запаліть свічки. Після теплої ванни зробіть масаж – для цього залучіть мед, морську сіль, та ароматичні олії. Компоненти купіть у найближчому магазині, вони будуть недорого коштувати.

Зробивши масаж, запропонуйте сполоснутися у душі та вкладіть коханого у ліжко. Для більшого ефекту помасажуйте обличчя та ноги – такий подарунок однозначно припаде до душі. До того ж, ці процедури подарують романтичний настрій чоловікові.

Подарунок для чоловіка - СПА
Подарунок для чоловіка - СПА

Футбольні посиденьки

У випаду, коли ваш чоловік – футбольний вболівальник, зробіть тематичний сюрприз. Приготуйте смачні закуски до пива, купіть хмільного напою та запросіть додому найближчих друзів, хай усі проведуть цей вечір із вигуками та шаленими емоціями. Після початку матчу ви можете залишити чоловіків на самоті, тоді вони сповна насолодяться грою. Без сумніву, ваш коханий зрозуміє, наскільки  дорогий для вас.

Якщо чоловік не любить футболу, але найкраще його дозвілля – розваги із друзями, влаштуйте невелику вечірку. Запросіть найкращих товаришів, приготуйте закуски та плей-лист із улюбленою музикою. Пара годин дозволять чудово абстрагуватися від поточних справ та поспілкуватися.

Смачний обід із сюрпризом

Кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Тож щоб зробити приємне, приготуйте улюблену страву та спакуйте її у лоточок, аби він міг підкріпитися на роботі. Приправте їжу оригінально – напишіть невеличкого листа, який непомітно вкладіть до сумки із судочком. У ньому розкажіть, наскільки коштовні для вас почуття та те, із яким нетерпінням чекатимете милого вдома.

Солодка коробочка та історія кохання

Спечіть (у крайньому випадку купіть)  улюблені солодощі чоловіка (пампушки, кекси чи чізкейк). Заздалегідь виготовте із кольорового паперу та фольги коробочку, куди помістите смаколик. Із того ж паперу змайструйте невелику книжечку із спільними фото та історіями. Це можуть бути приємні спогади із веселих поїздок, смішні випадки чи теплі зізнання. Подарунки вчуйте у комплекті.

Фото на згадку

Виберіть та роздрукуйте кілька десятків найяскравіших спільних з чоловіком фото, для котрих треба зробити «субстрат». Чудово підійде прямокутна коркова дошка (яка буде коштувати дорожче) чи шматок пінопласту. У випадку із пінопластом краї краще обшити гарною тканиною задля естетичного вигляду. За допомогою булавок прикріпіть фотографії до імпровізованої дошки та при нагоді вручіть подарунок  коханому. «Розбавити» знімки рекомендують за допомогою коротеньких записок із зізнаннями, як легко любити вашого обранця.

Романтичні сюрпризидля чоловіка

Сюрпризи із духом романтики зробити дуже просто, знадобиться лише трохи фантазії та креативу. Проте не нехтуйте нагодою зробити приємне – у теперішньому швидкому ритмі життя іноді важливо зупинитися та побути разом.  

Вечеря при свічках чи під зорями

Такий нібито банальний рецепт насправді прекрасно підійде у якості подарунка. Необов’язково навіть готувати, замовте готові страви у закладі, який любить чоловік, а у квартирі запаліть свічки та ароматичні палички. У погожу днину  посиденьки перенесіть під зорі на невеличку красиву місцинку. Обов’язково запасіться вином та шоколадом, котрі дуже пасуватимуть для такої атмосфери.

Романтична вечеря не залишить Вашого чоловіка байдужим

Романтична вечеря не залишить Вашого чоловіка байдужим

Говоріть та пишіть по кохання

Для чоловіка важливо відчувати підтримку з боку своєї половинки. Тому у якості романтичного сюрпризу рекомендують згадати, як починалися ваші стосунки: говоріть йому, за що любите, бажайте доброго ранку та не забувайте нагадувати про свої почуття.

Придбайте кольорові стікери та розклейте їх у домі. Напишіть на них «Любий, ти у мене найкращий», «Кохаю тебе безмежно», «Ти – моє життя» тощо. Надішліть слова кохання до вашого милого через СМС – перебуваючи далеко, йому буде приємно отримати хай і електронне зізнання.

Дзвінок на радіо

Повідомити всьому світу про своє кохання допоможе радіоефір. Зателефонуйте на станцію та замовте пісню, яку чоловік любить, та розкажіть, за що любите його. Такий знак уваги без сумніву приємно вразить вашого партнера, але потурбуйтеся, щоб у цей момент слухав радіо – це можна влаштувати, наприклад,  із допомогою колег.

Фотосесія для двох

Аби відволіктися від буднів та поринути у чуттєвий настрій, у якості сюрпризу влаштуйте для коханого чуттєву фотосесію. Легкий настрій та декорації чи романтична прогулянка - гарний антураж задля виявлення своїх почуттів. Таке задоволення може коштувати недешево, але у подарунок ви отримаєте чимало красивих фото та яскравих спогадів.

Фотосесія - ідеальний подарунок для чоловіка
Фотосесія - ідеальний подарунок для чоловіка

Спільний відпочинок

Придбайте квитки у кіно або сплануйте невелику спільну подорож – хай це навіть буде поїздка на велосипедах до лісу та тихий пікнік опісля. Влаштувавши неповторне рандеву для двох вдасться отримати чимало яскравих емоцій та розпалити пристрасть.

Лайтовий день

Якщо ви знаєте, що ваш обранець останнім часом багато працює, подарунком стане відпочинковий день удома. Зранку приготуйте каву, як він любить, сніданок у ліжко та повідомте, що сьогодні день піжам. Скачайте легкий фільм та перегляньте, ніжачись у ліжку. Весь день догоджайте коханому – готуйте улюблені страви, не залучайте до роботи,  а ввечері напустіть ароматну ванну. Це чудовий варіант домашнього відпочинку, який не коштуватиме вам великих зусиль.

Зрештою, який би варіант подарунка ви б не обрали, ваш чоловік оцінить сюрприз. Адже головне – увага та любов, яку іноді варто підсилювати  приємними дрібницями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, подарунки, чоловіки
В тему