Сніданок вихідного дня: по-англійськи
До складу традиційного англійського сніданку обов'язково входять яйця, бекон, тушкована квасоля і тости.
Приготуйте собі та рідним особливий сніданок по-англійськи, який рекомендує Smachno.ua.
Складові.
Яйця – 4 шт.
Бекон – 4 скибочки
Ковбаски – 2 шт.
Квасоля в томатному соусі – 400 г
Печериці – 6 шт.
Помідор – 1 шт.
Хліб для тостів – 4 скибочки
Вершкове масло для змащування пательні
Сіль, свіжозмелений чорний перець за смаком.
Як приготувати сніданок по-англійськи.
У сотейник викладаємо квасолю та добре прогріваємо на середньому вогні, поки соус не загусне. Не забуваємо помішувати, щоб квасоля не підгоріла. В кінці додаємо трохи вершкового масла і перчимо. Зберігаємо в теплі.
Розігріваємо велику пательню, додаємо трохи олії і обсмажуємо смужки бекону до золотистого кольору. У тій же пательні обсмажуємо ковбаски до рум’яної скоринки.
В цей же час на іншій пательні в невеликій кількості вершкового масла обсмажуємо гриби і розрізаний навпіл помідор.
На пательніі розігріваємо олію і смажимо яєчню.
Готуємо тости: обсмажуємо їх на пательні, де смажився бекон, або в тостері.
Розкладаємо на тарілки квасолю, яєчню, гриби, помідори сосиски і бекон, збоку викладаємо тости.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.