Поради

Сніданок вихідного дня: по-англійськи

Сніданок вихідного дня: по-англійськи

До складу традиційного англійського сніданку обов'язково входять яйця, бекон, тушкована квасоля і тости.

Приготуйте собі та рідним особливий сніданок по-англійськи, який рекомендує Smachno.ua.

Складові.

Яйця – 4 шт.

Бекон – 4 скибочки

Ковбаски – 2 шт.           

Квасоля в томатному соусі  – 400 г

Печериці – 6 шт.           

Помідор – 1 шт.             

Хліб для тостів – 4 скибочки   

Вершкове масло для змащування пательні  

Сіль, свіжозмелений чорний перець за смаком.

Як приготувати сніданок по-англійськи.

    У сотейник викладаємо квасолю та добре прогріваємо на середньому вогні, поки соус не загусне. Не забуваємо помішувати, щоб квасоля не підгоріла. В кінці додаємо трохи вершкового масла і перчимо. Зберігаємо в теплі.

    Розігріваємо велику пательню, додаємо трохи олії і обсмажуємо смужки бекону до золотистого кольору. У тій же пательні обсмажуємо ковбаски до рум’яної скоринки.

    В цей же час на іншій пательні в невеликій кількості вершкового масла обсмажуємо гриби і розрізаний навпіл помідор.

    На пательніі розігріваємо олію і смажимо яєчню.

    Готуємо тости: обсмажуємо їх на пательні, де смажився бекон, або в тостері.

    Розкладаємо на тарілки квасолю, яєчню, гриби, помідори сосиски і бекон, збоку викладаємо тости.

Читайте також
Все про: сніданок, харчування, рецепти
В тему