Приготуйте на сніданок кростіні з козячим сиром, горіхами та журавлиною.
Такі кростіні з козячим сиром, горіхами та журавлиною ідеально підійдуть для сніданку чи закуски до улюбленого білого сухого і навіть десертного вина, пише Picantecooking.
Якщо ви любите козячий сир, тоді такі кростіні для вас. Адже хрусткі та ароматні волоські горіхи, солодка сушена журавлина та мед й шляхетна нерафінована оливкова олія, так чудово доповнюють смак козячого сиру й допомагають проявитись у нових відтінках багатогранному смаку цього чудового сиру. Це справжня спокуса для гурманів!


Інгредієнти.
4 великі скибки скибки багета (нарізані навкіс)
200 грамів м'якого козячого сиру
50 грамів волоських горіхів
50 грамів сушеної журавлини
4 ч.л. меду
Чорний мелений перець до смаку
Оливкова олія відмінної якості
Час приготування: 20 хвилин
- Духовку розігріти до 180 С. Горіхи викласти на деко в один шар та поставити до розігрітої духовки. Злегка підрум'янити.
- Скибки хліба викласти на інше деко, скропити оливковою олією та також поставити до розігрітої духовки. Добре підрум'янити.
- Горіхи дістати з духовки і залишити на деку до вистигання. Потім викласти на кухонний рушник і добре потерти, видаляючи лушпиння, скільки вдасться.
- Хліб також дістати з духовки і щедро змастити зверху козячим сиром.
- Рівномірно розкласти по поверхні сиру горіхи та журавлину. Полити медом і оливковою олією. Приправити свіжо змеленим чорним перцем і подавати.
Смачного!
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.