Поради

Твій корисний сніданок

Твій корисний сніданок

Приготуйте на сніданок кростіні з козячим сиром, горіхами та журавлиною.

Такі кростіні з козячим сиром, горіхами та журавлиною ідеально підійдуть для сніданку чи закуски до улюбленого білого сухого і навіть десертного вина, пише Picantecooking.

Якщо ви любите козячий сир, тоді такі кростіні для вас. Адже хрусткі та ароматні волоські горіхи, солодка сушена журавлина та мед й шляхетна нерафінована оливкова олія, так чудово доповнюють смак козячого сиру й допомагають проявитись у нових відтінках багатогранному смаку цього чудового сиру. Це справжня спокуса для гурманів!

Інгредієнти.

4 великі скибки скибки багета (нарізані навкіс)

200 грамів м'якого козячого сиру

50 грамів волоських горіхів

50 грамів сушеної журавлини

4 ч.л. меду

Чорний мелений перець до смаку

Оливкова олія відмінної якості

Час приготування: 20 хвилин

  1. Духовку розігріти до 180 С. Горіхи викласти на деко в один шар та поставити до розігрітої духовки. Злегка підрум'янити.
  2. Скибки хліба викласти на інше деко, скропити оливковою олією та також поставити до розігрітої духовки. Добре підрум'янити.
  3. Горіхи дістати з духовки і залишити на деку до вистигання. Потім викласти на кухонний рушник і добре потерти, видаляючи лушпиння, скільки вдасться.
  4. Хліб також дістати з духовки і щедро змастити зверху козячим сиром.
  5. Рівномірно розкласти по поверхні сиру горіхи та журавлину. Полити медом і оливковою олією. Приправити свіжо змеленим чорним перцем і подавати.

Смачного!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сніданок, харчування, рецепти
В тему