Поради

Summer vacation – подорож на стилі

Summer vacation – подорож на стилі

Ось – чотири трендові речі, які обов'язково варто упакувати із собою в чемодан, щоб подорожувати не тільки комфортно, а й стильно.

Квіткове міні

Те, без чого не обійдеться жодна вечірка на березі. У ньому ти будеш відчувати себе найсексуальнішою й заодно зможеш продемонструвати ідеально засмаглі ноги. Яскравий колір, квітковий принт, оборки і максимальне міні – головне плаття твого літа знайдено!

Зручні босоніжки

У подорожі не обійтися без комфортного взуття. Крім улюблених кросівок і пляжних шльопанців, радимо прихопити із собою босоніжки на стійкому каблуку. Кращий варіант – моделі бежевих і карамельних відтінків, які будуть вигідно відтіняти твої засмаглі ноги і підійдуть під будь-який лук.

Щодо самої моделі, обов'язково зверни увагу на трендові босоніжки на тонких ремінцях і оригінальні плетені.

Плаття до підлоги

Просто must для романтичних фотосесій на безлюдному пляжі і для довгих прогулянок уздовж набережної. Ідеальний варіант – трохи бохо, білосніжне або з ніжним квітковим принтом.

Солом'яний капелюх

Це не тільки захист від сонця, а й головний модний аксесуар на морському узбережжі. Кращий вибір – модель із максимально широкими полями, як у зірок Instagram.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, Дозвілля, туризм, відпустка, одяг, взуття
В тему

Останні матеріали