Поради

Покрівля: аби завжди залишатися на висоті!

Покрівля: аби завжди залишатися на висоті!

Покрівля дуже вимоглива, не прощає помилок, потребує постійної турботи і при цьому завжди залишається на висоті. Але не лякайтеся, все у ваших руках: із дахом не буде жодних проблем, якщо вибрати надійний покрівельний матеріал!

t1.ua та компанія «Євродах Центр» розповідають про достоїнства різних видів матеріалів для покрівлі.

ГОСПОДАР МІДНОЇ ГОРИ

Мідь вважається найдовговічнішим із покрівельних матеріалів, і навіть 100 років для неї не вік (якщо, звичайно, вона хорошої якості, і в ній немає домішок). Найбільш простий і надійний варіант у монтажі – мідні рулони. Альтернатива – фальцеві кріплення.

Головні переваги міді – стійкість до корозії і повна відсутність експлуатаційних витрат. Недолік – цей метал має високу теплопровідність, тому на внутрішній поверхні покрівлі часто утворюється конденсат.

ВАЖКИЙ МЕТАЛ

Покрівлі з металочерепиці дуже популярні завдяки надійності і демократичній ціні. Цей матеріал міцний і легкий (як мінімум у шість разів легший за керамічну черепицю), простий у монтажі, до того ж не боїться опадів і довго не вигорає на сонці. Однак у металочерепиці є і слабкі місця: через стики та наскрізні кріплення панелей це покриття не годиться для дахів складної форми.

МУЗЕЙ КЕРАМІКИ

Дахи із глиняної черепиці – старійшини покрівельного світу (очерет і шкури до уваги не беремо). Вони довговічні, безпечні в пожежному відношенні і не вимагають частих ремонтів і фарбування. Глазурована керамічна черепиця не боїться морозів і живе більше ніж 100 років. Мабуть, єдиний мінус цього покрівельного матеріалу – його крихкість.

ФУТУРИСТИ

Здавалося б, прозорі дахи й будинки на сонячних батареях не дуже підходять для нашого клімату. Але розвиток технологій пристосував їх до нашої погоди. Такі дахи роблять із триплексу, ніздрюватого полікарбонату або стільникового акрилового скла, укріпленого в алюмінієвих або сталевих конструкціях.

РОСЛИННИЙ СВІТ

Історія зелених дахів налічує не одне століття. Трав'яний покрив служить відмінною теплоізоляцією в холодних куточках планети і захистом від сонця в теплих країнах (він добре поглинає ультрафіолет). Зрозуміло, облаштування й підтримання такого оазису на даху вимагає особливої ??уваги.

М’ЯКА ПОКРІВЛЯ

Противники модернізму довго дорікали архітекторам за плоскі дахи. Але ці закиди були справедливі лише в епоху толю і руберойду, які не дуже добре справлялися із суворими випробуваннями погодою. Сучасна м'яка покрівля – безбітумна гумова – не боїться випробувань негодою і дозволяє будівлі дихати.

ЩОБ ЗАМОВИТИ РІЗНІ ВИДИ ПОКРІВЛІ ТА ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ З УСІХ ЗАПИТАНЬ ПЕРЕХОДЬТЕ НА САЙТ КОМПАНІЇ www.eurodach.lutsk.ua

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Дах, Ремонт
В тему

Останні матеріали