Поради

Модні кашпо і меблі для рослин

Модні кашпо і меблі для рослин

Живі рослини, інтегровані в меблі і предмети інтер'єру, – тренд сезону. Дизайнери впевнені: соковита зелень – ідеальне доповнення обіднього столу або кухонного острова.

Кашпо «Давид»

Квіткове кашпо «Давид» – відмінне рішення для любителів класики. Може використовуватися також як ваза для квітів.

Кашпо Trigg, Umbra

Декор для стін Тrigg марки Umbrа випускається у двох колірних рішеннях: біла кераміка + латунний підвіс або сіра кераміка + мідний підвіс. Обидва на вигляд стильні і відмінно вписуються в сучасний інтер'єр. Підходять для сукулентів, орхідей, азалій та будь-яких інших домашніх зелених рослин.

Ширма Green Wall, Mobika Garden

Модульна ширма-перегородка Green Wall складається з полиць і ящиків-кашпо для рослин. Стелаж із тика може бути як заокругленої, так і плоскої форми, його можна використовувати у приміщенні і на терасі.

Кашпо Mexico, Qeeboo

На створення кашпо Mexico дизайнерів Studio Job надихнув народний карнавал «День мертвих», популярний у Латинській Америці. Посудина, виконана з переробленого пластику, підходить для вирощування рослин або охолодження вина.

Стіл Canal, Riva 1920

У центрі обіднього столу Canal, розробленого дизайнером Патрисією Уркіолой для Riva1920, проходить металевий «канал» – спеціальна улоговинка, в якій можна розміщувати дерев'яні кашпо й підноси для закусок у вільному порядку.

Кашпо Sisters, Bosa

У колекцію Sisters Madagascar, створену дизайнером Пепою Ревертер (Pepa Reverter) для марки Bosа, входять п'ять ваз/кашпо у вигляді жіночих голів. У кожної своє ім'я: Луїза, Фріда, Софія, Елен і Клара.

Кашпо, Fine Objects

У портфоліо дизайн-студії FineObjects великий вибір кашпо з бетону. Ємності для квітів різних форм і розмірів, на ніжках і без створюють інтер'єрні акценти в індустріальному стилі.

Кухня Oasi, Aran Cucine

Відділення для кашпо в центрі кухонного острова – головна «родзинка» моделі Oasi від фабрики Aran Cucine. Під покровом розлогого плодового дерева розміщуються різні робочі зони, в тому числі мийка, обробні й варильні поверхні.

Консолі Balans, Artifort

Підставки-консолі Balans від Artifort різної висоти й обробки ідеально підходять для ефектного розміщення домашніх рослин в інтер'єрі.

Кашпо для саду або балкона, Fermob

Модні відтінки і багата палітра оздоблень – особливість садових меблів від фабрики Fermob. Кашпо-стенди зроблені з металу і представлені моделями різних форм та розмірів.

Кашпо XXL, Rexite

Мінімалістичні кашпо розміру XXL з полірованого металу марки Rеxitе підкреслять модерністський характер інтер'єру. Монументальні підставки відтінять скульптурні форми зелених насаджень.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр, меблі
В тему